Dorind la jailbreak iOS 13.1.3? Vestea bună este că Checkra1n iOS 13 jailbreak IPA pentru iPhone X și alte dispozitive a fost tachinată. Iată detaliile.

Lumea jailbreak -ului este una ciudată uneori. După luni și ani de schimbare aparent mică față de status quo, sosirea exploatării Checkm8 bazate pe hardware și neplăcute, bazate pe hardware, a deschis lucrurile cel mai bine, iar dezvoltatorul acelui exploatare are o nouă jailbreak de partajat.

V-am povestit deja despre Checkra1n, dar ultima dată când am văzut-o, ni s-a oferit doar o imagine a unui iPhone booting cu text pe ecran. Acum am văzut ceva puțin mai distinct, deși încă nu știm când va fi lansat Checkra1n.

Noua imagine, postată din contul social Checkra1n, arată o pereche de dispozitive iPod Touch care rulează o versiune necunoscută a iOS. Ambele arată o pictogramă cu logo -ul Checkra1n și numele aplicației.

Se presupune că ne arată că aplicația rulează acum pe dispozitiv, ducându-ne un pas mai aproape de faptul că aceasta este un jailbreak viabil.

Dacă ajungem atât de departe, jailbreak-ul ar trebui să funcționeze pe toate dispozitivele care rulează orice versiune de iOS, atât timp cât folosesc jetoanele A5-A11. Acesta este un număr imens de dispozitive care sunt în lume astăzi, astfel încât există o piață potențială pentru cei care doresc să -și jailbreak aceste dispozitive.

Desigur, acest lucru nu implică faptul că va fi lansat vreodată un jailbreak. Scena de jailbreak nu este ceea ce a fost acum cinci ani, dar cu siguranță este încă bubuit. Spuneți -ne dacă veți folosi acest jailbreak în comentariile de mai jos.

De asemenea, poate doriți să consultați:

Descărcare: IOS 13.2 Beta 3 IPSW Link -uri, fișier de profil OTA lansat

Jailbreak iOS 13.1.3 Actualizare: Fixe de conținut de siguranță și securitate, patch -uri cuprinzătoare de Apple

Downgrade iOS 13.1.3 / iPados 13.1.3 la iOS 13.1.2, iată cum este cum

Checkra1n iOS 13.1.2 Jailbreak bazat pe CheckM8 Exploit „Anunțat”

Descărcare: iOS 13.1.3 / iPados 13.1.3 Link -uri IPSW, actualizare OTA lansată pentru iPhone și iPad

Cel mai bun iPhone 11, 11 Pro Max cu slim, portofel, design ultra-subțire? Iată alegerile noastre de top [lista]

iPhone 11 /11 Pro Max Protector cu sticlă temperată: Iată cele mai bune

Instalați WhatsApp Web pe iPad datorită iOS 13 și iPados 13.1

Actualizarea stării Jailbreak iOS 13 / 13.1 [actualizat continuu cu cele mai noi informații]

Pixel 4 Face Deblocare funcționează chiar și cu ochii închiși, Google confirmă

Ne puteți urmări pe Twitter, sau pe Instagram și chiar ca pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate cele mai recente de la Microsoft, Google, Apple și Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *