Apple face un pas semnificativ pentru a minimiza în plus dependența de rivalul amar Samsung, mutând producția de procesor A6X departe de sud-coreean companie. În ultimele luni au fost speculații în jurul unei posibile schimbări în parteneriatele de fabricație, cu idei făcute pe care Apple are obiectivul final pentru a-și îndepărta toate serviciile departe de Samsung din motive evidente.

Rapoartele din Taiwan afirmă că compania bazată pe Cupertino urmează să predea contractul de fabricație pentru cipurile A6X către TSMC. Am observat semne semnificative în ultimele luni ale anului 2012, care indică faptul că relația profesională dintre Apple și Samsung se referă la un final organic, iar pasul pentru a permite celor mai mari producători de semiconductori din lume să se implice în producția de procesoare A6X arată absolut intenția lor.

Zvonurile sugerează, de asemenea, că noul parteneriat va vedea cele două companii care vor trece printr -un proces de producție de încercare în primul trimestru al acestui an. Dacă totul se planifică, atunci am putea vedea relația înfloritoare, cu speculații care sugerează că Apple ar putea fi interesat să intre în procesoarele de fabricație quad-core ale TMSC pentru dispozitive precum iPad-ul și televizorul lor fizic real, dacă se referă vreodată la bun sfârșit.

În toată cinstea, decizia de a încerca să se îndepărteze de Samsung nu ar trebui să vină cu adevărat ca o surpriză grozavă pentru cei care se uită din exterior. Apple și Samsung au fost implicați într -o perspectivă legală remarcabil de complicată asupra diferitelor presupuse încălcări ale brevetului care s -au întins pe mai multe continente și au determinat ca ambele companii să fie puternic mustruite. Deși Samsung este înființat pentru a -și furniza serviciile de afișare și procesor prin diferite arme ale mărcii, totuși trebuie să fie dificil să aveți atât de multă dependență de o companie cu care continuați să fiți într -un spațiu legal.

Indiferent de direcția imediată pe care Apple o are cu fabricarea procesoarelor lor, zvonurile sunt încă puternice legate de potențialul ca Apple să înceapă să -și producă propriul SOC în viitor cu propriile lor cereri.

(prin 9to5Mac)

Ne puteți urmări pe Twitter, adăugați -ne în cercul dvs. pe Google+ sau ca pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate curentul de la Microsoft, Google, Apple și Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *