Numeroase ROM -uri Android 5.0 bazate pe AOSP. Deoarece acestea sunt dezvoltate din codul sursă Pure AOSP, acestea vin fără serviciile Google, precum și trebuie să obțineți un pachet Gapps pentru a completa acest abis. Dar lucrul bântuitor este că nu există un pachet Gapps adecvat pentru 5.0 ROM -uri care scoate distracția din aceste construcții.

Cu toate acestea, cu timpul vine o soluție de soluționare pentru orice, precum și de data aceasta vine de la Drewwalton19216801 din XDA în tipul unui pachet foarte mic Android 5.0 Lollipop Gapps. Un pachet total Gapps ar fi în jur de 200-300 MB în funcție de numărul de servicii Google incluse în pachet. Aruncând o privire la mărimea pachetului Gapps de la Drewwalton19216801, care este în jur de 117 MB, putem afirma că este doar un pachet de oase goale. Puteți arunca o privire asupra serviciilor incluse din lista de mai jos:

Google acum

Asistentul de configurare

Gmail

Imprimare în cloud

Calendarul Google

Google acum acasă

Magazin de joacă

Google Plus

Baza a avut nevoie de servicii Google

Lăsând la o parte numărul mic de aplicații incluse în pachet, putem afirma că acesta este singurul gapps care a fost instalat eficient pe Android 5.0 AOSP se dezvoltă de acum. Oricum, nu este o infracțiune în a ne muri în lumea Android Tinkering. Așadar, Buckle Up, precum și descărcați pachetul Gapps din linkul oferit mai jos.

Descărcați Gapps pentru Android 5.0 Lollipop ROM -uri

Puteți respecta ghidul nostru de intermitent ZIP pentru a clipi acest pachet Gapps → Faceți clic aici chiar pentru ghid

Partajează exact modul în care pachetul Android 5.0 Gapps a funcționat pentru dvs. în secțiunea de comentarii de mai jos.

Sursă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *