Firmware -ul Samsung pentru dispozitivele sale Android au mai multe componente, iar CSC este unul dintre ele. Termenul este o formă prescurtată de personalizare a software -ului pentru consumatori și denotă unei anumite regiuni geografice sau branding de transport. Deși multe caracteristici ale unui anumit dispozitiv Galaxy sunt comune la nivel global, există o mulțime de alte caracteristici care pot fi sau nu disponibile pentru utilizatorii finali dintr -o anumită țară și regiune.

Fiecare dispozitiv Android de la Samsung are un folder numit CSC sub directorul de sistem. Acest folder include câteva fișiere XML care păstrează codurile de configurare pentru opțiunile de personalizare bazate pe țară și transportator. Dacă aveți acces root pe telefonul sau tableta Samsung, puteți accesa acest director și edita fișierul XML pentru a activa sau dezactiva funcțiile disponibile sau indisponibile pe dispozitivul dvs. Cu alte cuvinte, prin editarea fișierelor XML prezente în folderul CSC, puteți personaliza cu ușurință dispozitivul adăugând funcții precum pachetul de limbă maternă, controlul de rotație a ecranului, derularea nelimitată pe ecranul de pornire, porniți/dezactivați sunetul de obturare a camerei video și curând.

Nu ratați: cum să schimbați CSC pe dispozitivele Samsung Galaxy

Pentru a putea activa sau dezactiva o caracteristică guvernată CSC pe dispozitivul dvs. Samsung Galaxy, trebuie să editați liniile corespunzătoare pentru o caracteristică sau să adăugați singur cod. Pentru a face această sarcină mai simplă pentru utilizatorii aspiranți, XDA Membru Kkoolpatz a compilat unele coduri care pot fi adăugate pe dispozitivul dvs. folosind un browser de fișiere root. Și, puteți accesa fișierele de sistem și le puteți modifica numai dacă aveți consimțământul rădăcină pe dispozitivul dvs. Android. Dacă nu ați înrădăcinat încă telefonul sau tableta Samsung Galaxy, puteți face acest lucru acum urmând tutorialul nostru ușor și pas cu pas:

Root Samsung Galaxy S2

Root Samsung Galaxy S3

Root Samsung Galaxy S4

Root Samsung Galaxy Note 2

Descărcați un browser de fișiere root

Puteți descărca oricare dintre următoarele aplicații Manager de fișiere root de pe dispozitivul dvs .:

[GooglePlay url = ””]
[GooglePlay url = ””]
Activarea funcțiilor secrete CSC

Așadar, dacă aveți acces root pe dispozitivul dvs. și ați instalat și o aplicație de browser root pe ea, iată ce trebuie să faceți pentru a activa funcțiile CSC.

Lansați aplicația Rot Root File Manager și acordați -o consimțământul rădăcină atunci când vi se solicită.

Accesați System> Directorul CSC de pe dispozitivul dvs. și căutați un fișier numit Farament.xml. Dacă nu găsiți acest fișier, căutați alții.xml.

Acum atingeți caracteristica/alții.xml și găsiți .

Asigurați -vă că adăugați linia de comentarii a caracteristicilor CSC (puteți găsi unele dintre ele mai jos) între și altfel nu ar funcționa.

După adăugarea/editarea liniilor, salvați -vă modificările.

În cele din urmă, reporniți dispozitivul pentru ca modificările să intre în vigoare.

Unele coduri pentru a activa funcțiile CSC pe Samsung

Iată câteva linii de cod pentru dvs. pe care le puteți adăuga pentru a activa câteva funcții ascunse pe smartphone -ul sau tableta Galaxy.

Caracteristică: Apăsarea Enter Essential duce cursorul la o nouă linie în SMS -uri din stoc

true
Funcție: Tastatură Samsung Stock cu sub-simboluri

true de; en_us; en_gb
Notă: Pentru a activa limba de intrare preferată de pe tastatura dispozitivului dvs., va trebui să înlocuiți codul limbii (evidențiat în roșu) cu cele pe care le doriți pe dispozitiv. Mai jos este o listă de coduri lingvistice (cu litere mici), urmată de codul țării (în litere capitale).

en_gb; en_us; en_au; en_ca; en_ph; en_ie; en_nz; en_za;
ko_kr; DE_AT; DE_CH; DE_DE; FR_FR; FR_CH; FR_BE; FR_CA; bg_bg; cs_cz; da_dk; el_gr; es_es; et_ee; fi_fi;
ga_ie; hr_hr; hu_hu; is_is; it_it; lt_lt; lv_lv; mk_mk; ms_my; nb_no; nl_nl; nl_be; pl_pl; pt_pt; pt-br; ro_ro; sr_rs; sv_se; tr_tr; ca_es; eu_es; gl_ES; kk_kz; ru_ru; sk_sk; sl_si; uk_ua; uz_uz; az_az; hy_am; ka_ge;
pt_br; in_id; ja_jp; vi_vn; zh_cn; zh_tw; ar_ae; ar_il; fa_fa; ur_pk; iw_il; th_th; zh_hk; zh_sg
Caracteristică: Activați mesajul programat

true
true
Caracteristică: Căutarea Dialer se potrivește cu numerele din contacte și jurnalele de apeluri

true
true
Caracteristică: Alăturați -vă contacte nelimitate împreună

999
Caracteristică: Obțineți comenzi rapide de apelare cu 100 de viteze pe apelul telefonului (puteți personaliza numărul)

true
Caracteristică: Extindeți limita de lungime a numelui de contact la 1280 de caractere (puteți personaliza numărul)

1280
Caracteristică: Adăugați Enull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *