ca companie, Amazon este la fel de cunoscut pentru vânzarea de cărți digitale prin intermediul magazinului său Kindle, la fel cum oferă orice altceva pe care l -ați dori vreodată prin intermediul Este pe depozitul de internet. De fapt, nu o mulțime de oameni înțeleg cu adevărat că Amazon a început inițial ca un vânzător de cărți pe internet înainte de a se diversifica, precum și de a include DVD -uri, CD -uri, precum și descărcări video ca parte a arsenalului său de produse. Acum, după douăzeci de ani de vânzare a materialelor de lectură digitală, precum și după o creștere uriașă a comerțului electronic, precum și a cloud computing, afacerea a deschis astăzi o librărie fizică în orașul său din Seattle, Washington.

Magazinul se numește Amazon Books, precum și reprezintă pasul Amazon pentru a avea într-adevăr o existență fizică în lumea reală, mai degrabă decât existentă doar online. De asemenea, preluarea este prima librărie fizică a Amazonului, după ce costă mult mai mult de douăzeci de ani, funcționând ca unul dintre cei mai mari vânzători de materiale publicate online. Nu vă așteptați ca Amazon Books să fie ca orice tip de alt magazin de cărți pe care îl vedeți pe High Street, întrucât Amazon va folosi seturile sale de date substanțiale pentru a alege ce cărți să stocheze.

Pentru a -și da seama de inventarul său, Amazon Books folosește scorurile clientului, precum și totalul vânzărilor, pe lângă alte date, cum ar fi aportul de curatori deosebit de instruiți, precum și cu curatori cu experiență, pentru a alege care cărți cele mai bune rezonează cu cei care trec cu magazinul. De asemenea, magazinul diferă de ieșirea normală a cărții fizice în adevărul că Amazon utilizează zona de vânzare cu amănuntul bine plasată pentru a-și prezenta varietatea de dispozitive electronice de cea mai bună calitate. Kindle, terminați televizorul, terminarea tabletelor, precum și ecoul, sunt oferite în magazin pentru consumatori să interacționeze, precum și cumpărarea, dacă doriți.

Outlet în sine se găsește central în satul universitar din Seattle, precum și există publicul iubitor de carte șapte zile pe săptămână.

Adevărul că comerciantul monolitic a specificat că aceasta va fi o casă pe termen lung în Seattle, mai degrabă decât un magazin de stil pop-up momentan, sugerează că Amazon verifică serios extinderea în ocuparea locurilor de vânzare cu amănuntul fizic pentru a împinge cărți fizice precum și dispozitivele de citire asociate. Se pare că lucrul care a făcut ca afacerea să aibă succes ar putea fi, de asemenea, catalizatorul care își conduce creșterea în vânzarea cu amănuntul fizic.

(Sursa: Amazon)

De asemenea, poate doriți să inspectați:

Amazon introduce numărătoarea inversă în Black Friday 2015 oferte magazin

Puteți să ne respectați pe Twitter, să ne adăugați la cercul dvs. pe Google+ sau să vă place pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate curentul de la Microsoft, Google, Apple, precum și pe web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *