Nu este o realitate ascunsă faptul că lumea de pe internet nu este un refugiu fără riscuri pentru tineri. De asemenea, cu social media, acest lucru se înrăutățește. Cu bullying -ul pe internet, materialul adult, precum și materialul aprig mereu în creștere, copilul tău ar putea păși din neatenție pe teritoriul nedorit. Ținând cont de toate acestea, Facebook a introdus aplicații pentru tineri Messenger pentru a menține părinții conștienți complet de activitatea copilului lor pe această platformă de rețea socială. Acum, această aplicație a fost actualizată cu mult mai multe funcționalități benefice. Să aruncăm o privire la fiecare în detaliu. De asemenea, vom privi exact cum vă va beneficia, părinții, pe termen lung. De asemenea, aruncați o privire la 10 idei de Facebook, precum și tehnici pe Android.

Ce este nou în Messenger Kids?

Ei bine, au existat mai degrabă câteva completări benefice la aplicație. Pentru început, s -ar putea să vedeți acum cu cine discută copiii dvs., precum și exact cât de des fac acest lucru în ultima lună. De asemenea, s -ar putea să inspectați dacă efectuează apeluri telefonice video sau doar conversații text tipice.

În afară de asta, tinerii Messenger le permit, de asemenea, părinților să arunce o privire asupra datelor recente media care au fost împărtășite de copilul tău. Acestea includ toate imaginile, precum și videoclipurile pe care copilul tău le -a trimis sau le -a primit de la cineva. De asemenea, dacă descoperiți vreun tip de imagine care nu este considerat pentru vizionare, este posibil să o ștergeți de la distanță.

Nu ratați: setarea notificării personalizate pare în Facebook Messenger

Alte actualizări

Aplicația are acum, de asemenea, o secțiune de bloc/raport separat care listează toate aceste pași pe care copilul dvs. le -a făcut, precum și motivul pentru acest lucru. Aceasta include orice tip de mesaje blocate, contacte blocate sau orice tip de contact/mesaj pe care l -a raportat. Mai mult decât atât, în acest sens, s -ar putea să aruncați o privire asupra motivului pentru care au întreprins această acțiune. De asemenea, veți continua să primiți actualizări, precum și atunci când copilul dvs. întreprinde astfel de acțiuni.

De asemenea, s -ar putea să vizualizați toate listele de gadgeturi, copilul dvs. este conectat la copiii Messenger. De asemenea, dacă descoperiți că nu ar trebui să fie conectați la un dispozitiv specific, puteți elimina contul lor din secțiunea Parents Tabboard.

Citește și: Activați Facebook Messenger Dark Mode cu acest emoji

La fel cum s -ar putea să vă puteți descărca datele Facebook, exact același lucru ar putea fi făcut pentru contul tinerilor Messenger al copilului. Descărcarea va include o listă a tuturor contactelor copilului dumneavoastră. În afară de asta, s -ar putea să puneți stăpânire pe toate mesajele, imaginile, precum și videoclipurile pe care le -au împărtășit sau le -au primit. Cu toate acestea, faceți un lucru în minte. La fel ca și atunci când solicitați Facebook pentru descărcarea datelor copiilor Messenger, copilul dvs. va fi, de asemenea, notificat de același lucru.

Așadar, acestea au fost despre noile actualizări din aplicația Messenger Youngsters. Doar îndreptați -vă către Play Store, actualizați aplicația, precum și îndreptați -vă peste secțiunea de bord pentru părinți pentru a avea acces la această caracteristică.

Citește Următorul: Puncte de vedere Facebook: Faceți dolari pentru finalizarea sondajelor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *