acum câteva zile, v-am spus despre ce părea a fi un nou sistem de navigație care va fi folosit în Android P, următorul mare mare Revizuirea sistemului de operare mobil Android.

Acest lucru a venit în urma a ceea ce părea a fi postarea accidentală a unei capturi de ecran într-un blog Google care arăta ceea ce arăta o nouă bară de gesturi asemănătoare iPhone X pentru navigarea interfeței de utilizator.

Acum știm un pic mai multe despre acel sistem de navigație datorită unui raport al 9to5Google și la fel cum credeam, acel nou sistem va fi mai mult bazat pe gesturi decât cel pe care îl va înlocui în cele din urmă.

În timp ce ne-am aflat de la captura de ecran în sine, noua pilulă centrală (bara de gesturi) care va trăi în bara de navigație va fi capabilă, cu un swipe vertical invocând ecranul multitasking pentru aplicațiile recente. Acel ecran va elimina cu caruselul vertical cu care utilizatorii Android sunt familiarizați și îl va înlocui cu unul orizontal. Acest lucru se va asemăna cu gestul și imaginile multitasking cu care vor fi familiarizați utilizatorii iPhone X și iOS.

Spre deosebire de IOS și iPhone X de la Apple, dispozitivele Android P nu vor permite „acasă” să fie dezvăluite de o glisare. În schimb, acea pastilă va fi atinsă, la fel cum este astăzi butonul de pornire.

Dacă vă întrebați unde va fi asistentul, bine, va fi exact unde a fost în Android O – în spatele unei prese lungi a acelei pastile noi. În esență, ceea ce vedem aici este un nou gest care înlocuiește butonul multitasking din bara de navigație, precum și aspectul de aplicații recente multitasking, care acum imită cel ca în iOS, iar butonul de acasă devenind o pastilă, dar dincolo de asta, totul, totul Se pare că va funcționa foarte mult ca acum.

Acest lucru poate fi reconfortant sau dezamăgitor în funcție de poziția dvs., dar dacă acest lucru este corect, atunci este posibil să nu fie marea reproiectare radicală a gesturilor radicale pe care mulți se așteptau.

Vom recunoaște că am fost puțin dezamăgiți de asta.

(Sursa: 9to5Google)

De asemenea, poate doriți să consultați:

IOS 11.3 Jailbreak Exploit primirea? Ian Beer of Project Zero pentru a oferi discuții de depanare a kernelului la MoSEC 2018

Timpul de întreținere mobilă PUBG pentru 0.4.0 Actualizare postat ca nou trailer devine tachinat

Descărcați iOS 11.4 Beta 2 IPSW, OTA Link -uri pentru testare

IOS 11.4 Beta 2 Note de lansare și modificări: Ce este nou în această versiune?

PUBG Mobile 0.4.0 APK de versiune globală tachinată, probabil că va veni foarte curând

Fortnite 3.5.1 Detectarea jailbreakului progresul ocolitor: Iată ce se știe până acum

Descărcați linkurile iOS 11.3 IPSW, actualizarea OTA a versiunii finale chiar aici

Jailbreak iOS 11.3 / 11.2.6 / 11.2.2 pe iPhone și iPad [Actualizare starea]

Ne puteți urmări pe Twitter, adăugați -ne în cercul dvs. pe Google+ sau ca pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate cele mai recente de la Microsoft, Google, Apple și Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *