Microsoft are câteva știri fantastice pentru fanii jocurilor video, care încă nu au făcut upgrade de la un PlayStation 3 sau Xbox 360. Pentru al treilea Timp în mai puțin de două luni, gigantul software a luat decizia de a reduce prețul hardware-ului său Xbox One.

Decizia internă a fost luată în mod clar înaintea lansării oficiale a Xbox One S în această 2 august, dar acum implică faptul că jucătorii pot ridica o consolă Xbox One de 500 GB pentru ei înșiși sau ca un cadou pentru cineva pentru doar o cheltuială financiară de 249 USD . Ceea ce face ca acest lucru să fie chiar mai remarcabil este faptul că acest preț include chiar și un pachet cu alegerea a numeroase titluri populare de jocuri.

Consumatorii care doresc să se despartă de 249 USD pentru o consolă Xbox One de 500 GB ar primi o afacere fantastică dacă ar primi doar consola și un singur controler wireless Xbox One. Cu toate acestea, acest preț de achiziție include, de asemenea, opțiunea de jocuri precum Forza Motorsport 6, Rise of the Tomb Raider, rar răspuns, pauză cuantică sau, probabil, mult mai important, fantasticul Gears of War: Supreme Edition. Aceste jocuri ar costa cu ușurință peste 50 de dolari dacă sunt achiziționate independent de consolă, ceea ce implică faptul că Microsoft oferă în esență o nouă consolă Xbox One de 500 GB și un singur control wireless pentru aproximativ 200 USD. Avem Xbox One S pentru a mulțumi pentru această reducere.

Microsoft și -a arătat mâna și a confirmat că nu are intenții de a crește prețul consolei, ceea ce sugerează că va fi disponibil la punctul de preț mai mic „până la va dura aprovizionarea”.

Reducerea prețului Xbox One se datorează parțial faptului că compania are noua, mai mică și mai ușoară lansare Xbox One S lansată la începutul lunii viitoare, dar, de asemenea, parțial datorită diferenței de vânzări în creștere între consolă și rivalul principal, PlayStation Sony 4.

Microsoft poate avea istorie atunci când se referă la reducerea prețurilor Xbox One, dar toate scăderile anterioare au venit ca o ofertă de timp limitată, prețul crescând în cele din urmă la nivelurile sale superioare. De data aceasta, compania dorește clar să epuizeze inventarul consolei, sugerând că vede viitorul francizei ca fiind cel mai mic și mai ușor Xbox One, care aduce un factor de formă mai mic, precum și conținut 4K Ultra HD pentru videoclipuri.

Cumpărați: Microsoft Xbox One de la Amazon: 249 USD | Preț original: 300 USD

Ne puteți urmări pe Twitter, adăugați -ne în cercul dvs. pe Google+ sau ca pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate cele mai recente de la Microsoft, Google, Apple și Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *