Apple s-a zvonit că are planuri de a reîmprospăta AirPods de ceva timp, cu o situație de încărcare AirPod, capabilă de încărcare fără fir Având în vedere că Apple a dezvăluit încărcătorul de putere de avion în 2017.

Niciunul dintre aceste produse nu a fost livrat încă, cu ambele despre care se crede că sunt împletite. Acum, analistul Ming-Chi Kuo afirmă că în sfârșit vom primi noi AirPods în primul trimestru al anului 2019, păstrând această situație de încărcare wireless inclusă.

Kuo prognozează, de asemenea, o creștere semnificativă a vânzărilor AirPod, căștile deja Apple este o mulțime de accesorii proeminente, până la punctul în care se crede că oamenii au mult mai multe șanse să obțină AirPods decât să -și actualizeze iPhone -ul. Această conducere a KUO către asigurarea susține că Apple va înregistra creșterea transporturilor de la 16 milioane în 2017 la peste 100 de milioane până când ajungem la 2021.

În mod evident, acest lucru va fi asistat de un preț la începutul anului viitor, care va aduce cu acesta situația de încărcare wireless menționată anterior, pe lângă îmbunătățiri la căștile în sine, inclusiv specificațiile Bluetooth actualizate. De asemenea, situația de încărcare wireless este de așteptat să fie folosită ca o achiziție aftermarket pentru cei care dețin deja AirPods, precum și un set cu totul nou de AirPods este de așteptat să apară în 2020.

Nu elimină ceea ce va presupune acea mai mare, cu toate acestea, o funcție „Hey Siri” care ar permite declanșarea lui Siri fără a atinge mai întâi un AirPod, este ceva care a fost așteptat de ceva vreme. Apple chiar a arătat AirPods făcând exact că atunci când a dezvăluit iPhone XS, precum și iPhone XR la începutul acestui an.

Înțelegem deja că AirPod -urile sunt extrem de proeminente în rândul proprietarilor de iPhone, precum și este probabil să fie chiar mai multe eliminări atunci când încărcarea wireless, precum și asistența Siri îmbunătățită apare la timp.

De asemenea, poate doriți să inspectați:

Descărcați IOS 12.1.1 Beta 3 IPSW Link -uri, precum și OTA, TVOS 12.1.1, MacOS 10.14.2, WatchOS 5.1.2 Beta 2

Jailbreak iOS 12.1 Dezvoltare: Toate dezvoltările recente IOS 12 într -un singur loc

Jailbreak iOS 12.0.1 primește o nouă speranță, deoarece bug -ul lui Job Zero a fost descoperit că a fost patch în iOS 12.1

Downgrade iOS 12.1 la iOS 12.0.1 pe iPhone sau iPad, iată cum

Descărcați link -uri iPSW finale iOS 12.1, actualizare OTA pentru iPhone, precum și iPad

Jailbreak iOS 12.1 / 12.0.1 / 12 pe iPhone, precum și iPad [Actualizare de stare]

Tratează -te cu o cameră de bord de 1080p pentru un cost de scurgere de doar 25 USD [de obicei 40 USD]

RSIM 13 poate debloca iPhone XS, XS Max, XR, X pe iOS 12 cu truc ICCID, iată cum

Memento: Programul de înlocuire a bateriei iPhone de la Apple Ending a redus 29 USD pe iPhone pe 31 decembrie

Puteți să ne respectați pe Twitter, să ne adăugați în cercul dvs. pe Google+ sau să vă place pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate curentul de la Microsoft, Google, Apple, precum și pe web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *