, în urma anunțului de noi iPhone -uri în septembrie și a noilor iPads în octombrie, Apple este acum de așteptat să anunțe noi Mac -uri în noiembrie.

Dacă totul merge așa cum se așteaptă mulți, noile profesioniști MacBook de 14 inci și 16 inci vor fi scoase la vânzare alături de un Mac Mini actualizat.

Apple a fost de mult timp să anunțe noi Mac -uri înainte de sfârșitul anului, iar compania se pregătește să pună la dispoziția publicului macos ventura publicului luni, 24 octombrie, se pare că ar trebui să ne așteptăm la un hardware nou la scurt timp. Compania este cel mai probabil să anunțe noul hardware prin comunicat de presă, mai degrabă decât eveniment, așa cum s -a întâmplat și cu noul iPad și iPad Pro.

Acest lucru lasă diverse rapoarte pentru a crede că noiembrie este perioada de timp pe care ar trebui să o analizăm, deși săptămâna viitoare ar putea fi încă o posibilitate. Este probabil ca actualizarea MacOS Ventura să includă referințe la noi dispozitive și este doar o chestiune de timp înainte de a fi descoperite.

În ceea ce trebuie să se aștepte, ambele noi MacBook Pros sunt susceptibile să ofere cipuri M2 Pro și M2 Max, în timp ce designul general este de așteptat să rămână același cu modelele de anul trecut.

MAC Mini ar putea obține o ușoară reproiectare, dar interiorul va fi principala diferență. Rapoartele au spus de ceva vreme că atât versiunile M2 cât și M2 Pro ale mașinii sunt testate, modelul actual oferind doar cipul M1.

De asemenea, poate doriți să consultați:

Descărcare: iOS 16.1 / iPados 16.1 RC OTA Profil lansat

Cum să remediați IOS BAD 16 Battery Life Drain [Ghid]

Jailbreak iOS 16.0.3 pe actualizarea stării iPhone și iPad

IPhone iOS 16 compatibile și acceptate, iPad, IPod Touch Dispozitive

IOS 16 Caracteristici ascunse: 100+ modificări Apple nu ne -a spus

Descărcare: fișier profil OTA iOS 16.0.3, link -uri IPSW lansate

Descărcați link -uri IPSS IPSW finale și instalați pe iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, Plus [Tutorial]

Ne puteți urmări pe Twitter, sau pe Instagram și chiar ca pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate cele mai recente de la Microsoft, Google, Apple și Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *