chiar aici merge un nou set de tapet de la DroidViews.com, acest set include câteva imagini de fundal proeminente foarte mici pentru gadgeturile Android colectate de pe web. Imagini de fundal sunt cele mai bune mijloace pentru a adăuga o notă de noutate în casă, precum și ecranul de blocare al smartphone -ului nostru. Ținând cont de acest lucru, împărtășim imagini de fundal, precum și aplicații de fundal pe site, de asemenea, frecvent.

Minimalismul este pe scena de sus pentru personalizări grafice, așa că obțineți ecranul de acasă o atingere foarte mică cu aceste imagini de fundal. Acești pereți, faceți din ecranul casei dvs. o piesă mult mai atrăgătoare.

Pachetul foarte mic de fundal pentru Android furnizați conține 20 de imagini de fundal. Rezoluția imaginilor de fundal este diversă. Dacă aveți vreun tip de sfaturi cu privire la dimensiunea pachetului/ numărul de imagini de fundal/ modele de tapet, atunci vă rugăm să ne apropiați de noi prin comentarii. Gândurile tale sunt întotdeauna valoroase pentru noi.

Descărcați 20 de imagini de fundal foarte mici

Imagini de fundal minime set #1.zip

Link de descărcare oglindă

Descarcă și acestea:

Imagini de fundal Motorola One Vision

Imagini de fundal Motorola P50

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *