Metoda oficială de a debloca Bootloader pentru Sony Xperia M4 Aqua nu mai este disponibilă. Iată un ghid ușor folosind pe care vă puteți debloca bootloader -ul cu FlashTool disponibil pentru dispozitivele Sony Android. Ca și metoda oficială, va trebui să achiziționați deblocarea esențială de pe site -ul oficial Sony. După ce aveți cheia, puteți continua cu deblocarea bootloader -ului folosind aplicația FastBoot notată în acest tutorial.

Aceasta rămâne o metodă neoficială. Prin urmare, va trebui să fiți precaut în acest sens. Acest lucru va debloca bootloader -ul pe Xperia Aqua M4. Pentru a începe cu procesul de deblocare de pe dispozitivul dvs., asigurați -vă că respectați cerințele menționate mai jos. Mai întâi, deschideți FastBoot și încercați opțiunea Blu pentru a debloca bootloader. Dacă nu reușește, continuați cu tutorialul de mai jos. Citiți mai întâi tutorialul complet și apoi continuați.

Avertisment: garanția poate fi nulă dacă deblocați bootloader -ul pe dispozitiv. Noi, la DroidViews, nu vom fi responsabili pentru nicio deteriorare a dispozitivului dvs. Nu vom fi responsabili dacă vă cărămizați dispozitivul. Discreția cititorului este recomandată.

Descărcări

Descărcați FlashTool pentru dispozitivele Sony Xperia pe Windows, Linux și Mac OS

Premise

Această procedură este aplicabilă numai pentru Xperia Aqua M4. Nu încercați pe niciun alt dispozitiv.

Configurați ADB și FastBoot pe computer. Puteți descărca instrumentele de platformă Android SDK.

Instalați șoferii Sony USB pe computer.

Deschideți Setări> Opțiuni pentru dezvoltatori și activați depanarea USB pe dispozitivul dvs.

Obțineți instrumentul FastBoot din secțiunea de descărcare.

Accesați opțiunile de dezvoltatori și activați să permiteți deblocarea OEM, dacă este cazul.

Veți avea nevoie de esențial pentru a debloca bootloader -ul dispozitivului. Pentru a face acest lucru, accesați site -ul Sony. Alegeți M2 sau M și finalizați pașii pentru a obține cheia. Puteți găsi numărul de serie al dispozitivului dvs. la setări – despre starea telefonului. Derulați în jos pentru a vedea numărul de serie.

Aplicații de rezervă și date
În timp ce acest proces nu poate șterge niciunul dintre datele dvs., o copie de rezervă este foarte recomandată. Cu toate acestea, deblocarea bootloader -ului poate elimina uneori aplicațiile și datele. Asigurați -vă că faceți o copie de rezervă a aplicațiilor, datelor, etc. Va fi util în cazul în care ceva nu merge bine. Puteți utiliza însoțitorul Sony PC în acest scop.

Cum se deblochează bootloader pe Xperia M4 Aqua

Acest lucru va debloca bootloader -ul pe Xperia Aqua M4. Pentru început, mai întâi, deschideți FastBoot și încercați opțiunea Blu pentru a debloca bootloader în timp ce dispozitivul dvs. este conectat și configurat conform cerințelor. Dacă nu reușește, continuați cu tutorialul de mai jos. Citiți mai întâi tutorialul complet și apoi continuați.

Descărcați și instalați FlashTool de mai sus.

Navigați la folderul în care este instalat FlashTool. (Exemplu: C:/FlashTool)

Acum deschideți folderul numit Custom și navigați în folderul numit MyDevices. (Pentru versiunea FlashTool 0.9.18.4 Există. Dacă nu este, îl puteți crea.

În mai nou FlashTool, va trebui să introduceți folderul în „C: \ Users \ \. FlashTool \ RegisDevices” în pasul 3. (Acest lucru implică faptul că va trebui să alegeți implicit pentru folderul de casă Flash pentru instrumentul dvs. altfel puteți alege manual)

Acum creați un nou folder și redenumiți -l cu codul dispozitivului. Consultați Nota 2 despre cum să găsiți codul dispozitivului de mai jos.

Acum deschideți acest folder creat anterior.

Creați un nou fișier text și redenumiți -l ca Ulcode.

Lipiți codul de deblocare și salvați -l în fișierul text

Deschideți FlashTool și încercați din nou opțiunea Blu.

Nota 1: Pasul 3 și 4 vă vor solicita să verificați versiunea FlashTool și să acționați în consecință.
Nota 2: În pasul 5, veți avea nevoie de codul dispozitivului. Codul dispozitivului dvs. este afișat în jurnal când faceți clic pe butonul Blu, la „Dispozitivul curent”, după modelul dispozitivului.
Căutați o linie de genul:

09/045/202

De exemplu, dacă codul dispozitivului este AB100C2DE3, atunci acesta ar trebui să fie noul nume de folder din pasul 5.

După finalizarea procesului, bootloader -ul de pe dispozitiv ar trebui să fie deblocat acum. Acum puteți continua cu instalarea TWRP sau a recuperărilor similare personalizate pe Xperia Aqua M4.

Pentru întrebări, comentați mai jos. Dacă v -am ajutat, atunci ne place și împărtășiți -ne pe platformele sociale. Dacă aveți nevoie de ajutor cu alte dispozitive, anunțați -ne.

Citește Următorul: Cum să rădăcinezi dispozitivele ARM V8 Mediatek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *