Facebook pe gadgeturile mobile este incredibil de popular, cu aproximativ 350 de milioane de conectare de multe ori de la iPad-ul Apple, Samsung Galaxy S II, precum și mai puțin Frecvent, Motorola Xoom.

Cu toate acestea, în ciuda acestor numere mari, există o lipsă neașteptată de modificări în Cydia Catering pentru numeroasele milioane de junkies Facebook care purtau iDevice.

Modificarea pe care o funcționăm astăzi este mai degrabă, mai degrabă, cea mai bună modificare Facebook pe care am dat -o, în timp ce este posibil să fie visul unui stalker.

După cum puteți vedea din instantaneul de mai sus, SBFaceBook Modify permite persoanelor fizice să producă comenzi rapide care leagă la diferite părți ale aplicației Facebook. În mod obișnuit, situația cu rețelele de socializare pe care indivizii se îndreaptă spre aceleași zone, inspectând exact aceiași prieteni/pagini zilnic. Comenzile rapide furnizate de SBFaceBook permit persoanelor fizice să inspecteze instantaneu mesajele, cererile de prietenie bune, fotografii sau să facă rapid mesaje de perete speciale subiectului sau persoanei din spatele acestuia.

Este o experiență destul de șlefuită, precum și indivizii pot personaliza, de asemenea, pictogramele Springboard la aproape orice le place, permițând să fie adăugate imagini la legături de profil, precum și să păstreze orice bun, precum și variați.

Este oferit cu depozitul Modmyi pentru extrem de sensibil 0,99 USD, precum și pare un cumpărător obligatoriu pentru cei care petrec o perioadă nesănătoasă de timp pe Facebook pentru iOS.

Notă: veți avea nevoie să instalați aplicația oficială Facebook, deoarece această modificare nu funcționează cu niciun tip de oferte terțe.

Descărcați Facebook pentru iPhone, iPad aici.

Pentru a profita de această îmbunătățire a Facebook -ului util, veți avea nevoie să fiți pe un gadget iOS jailbroken dacă doriți să îl configurați. Pentru jailbreaking iOS 5 legat de Redsn0w, puteți respecta ghidul nostru pas cu pas total publicat aici sau chiar aici, dacă doriți să utilizați SN0WBREEZE pe Windows. Deoarece jailbreak pe iOS 5 este în prezent restricționat doar la boot-ul legat, puteți configura patch-ul „semitether” (instrucțiuni aici) de la Cydia pentru a vă face jailbreak semi-legat pe iOS 5. Pentru cei dintre voi de pe iOS 5.0.1 se poate conforma cu Direcțiile noastre publicate chiar aici despre exact cum să se jailbreak utilizând Redsn0w sau chiar aici, folosind Sn0wbreeze.

De asemenea, poate doriți să inspectați:

Noi comenzi rapide pentru setări iPhone pentru ecranul casei – bazate pe web, precum și total gratuit

Consultați galeria noastră de aplicații pentru iPhone, precum și galeria de aplicații iPad pentru a verifica mult mai multe aplicații pentru iPhone -ul dvs., iPad, precum și iPod Touch.

Puteți să ne respectați pe Twitter, să ne adăugați la cercul dvs. pe Google+ sau să vă place pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate cele mai recente de la Microsoft, Google, Apple, precum și pe web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *