prietenii mei cred că nu sunt o persoană ușoară cu care să mă înțeleg, pentru că de multe ori mă confund cu ceea ce vreau. Este posibil să aibă dreptate. Permiteți -mi să vă dau un exemplu. Îmi plac widget -urile – acele bucăți strălucitoare de informații utile cu care vedeți adesea ecrane de acasă Android adorate. Ați aruncat vreodată o privire la widgetul de ceas și vreme al HTC Sense? Este extrem de superb! Și acele animații meteorologice la deblocarea ecranelor, fac totul mult mai de dorit. Dar, widget -urile continuă să funcționeze în fundal, consumând RAM, scurgând baterie prețioasă mai repede decât ceea ce mi -ar plăcea. Deci, widget -urile sunt rele, nu? Dar vreau să rămân la curent cu prognoza locației mele! Poate că ar trebui să folosesc o aplicație meteo – dar așteaptă, nu vreau să rezolv o aplicație de fiecare dată când vreau să verific temperatura curentă; Este prea primitiv, îmi plac informațiile care sunt ușor disponibile … îmi primești ideea?

Partea interesantă este că nu sunt singurul cu această dilemă. Pentru o platformă de smartphone precum Android, widget -urile sunt asemănătoare cu coloana vertebrală, dacă nu chiar baza reală. Vrei să vinzi o aplicație cuiva? Arată -le ce widget -uri minunate conține. Vrei să impresionezi pe cineva cu alegerea ta de lansator? Widgets la salvare! Îmi amintesc că am cumpărat lansator Pro în ziua în care Éclair a fost cel mai recent și cel mai mare, doar pentru că versiunea plătită conținea câteva widget -uri cu adevărat minunate. Așa funcționează mintea unui utilizator casual. Cu toate acestea, Androids nu au fost niciodată apreciați pentru durata lor de viață excepțională a bateriei și, în timp ce Google ar putea gândi proiectul Roadrunner, una dintre cele mai frecvente sugestii pe care le veți găsi oriunde pentru a îmbunătăți timpul bateriei este să opriți utilizarea widget -urilor. Dezavantajul este faptul că veți pierde acele mici bucăți pe care le -ați luat de la sine și va trebui să concediați o aplicație de fiecare dată când doriți să vă uitați la prognoza meteo. Acolo vremea de notificare restabilește echilibrul.

În esență, este un widget care nu rulează pe ecranul de pornire, ci ocupă în schimb nuanța de notificare, afișând temperatura actuală a locației (sau a oricărei locații la alegere), viteza vântului, marele/minusculele pentru zi și un 4- Prognoză de zi, preluată de la Yahoo! Vreme. Nu există animații sau grafice fanteziste – doar pictograme vechi și date utile – ceea ce face ca aplicația să fie mult mai prietenoasă cu resursele în comparație cu orice alt widget convențional al LIK.

Vremea de notificare vine cu câteva setări cu care vă puteți juca, deși nu este remarcabil acolo. Locația poate fi definită manual sau setată la detectarea automată, unitățile pot fi comutate între metrică și imperială, puteți modifica intervalul de revitalizare și puteți alege dacă afișați sau nu prognoza de patru zile.

Aplicația este un plus nou la magazinul Google Play și este în curs de dezvoltare activă, deoarece sunt deja pe a doua versiune în doar câteva zile. Dă -i o lovitură dacă rulați Android 4.1 sau mai mare – este funcțional, prietenos cu resursele, arată bine și faptul că este gratuit, nu doare nici un pic.

(Sursa: Vremea de notificare pentru Android pe Play Store)

Asigurați -vă că consultați galeria noastră de aplicații Android pentru a explora mult mai multe aplicații pentru dispozitivul dvs. Android.

Ne puteți urmări pe Twitter, adăugați -ne în cercul dvs. pe Google+ sau ca pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate cele mai recente de la Microsoft, Google, Apple și Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *