Samsung Galaxy Tab S 10.5 a fost lansat în iunie 2014 cu Android 4.4.4 Kitkat din cutie. Această tabletă uriașă de 10,5 inci a obținut Android 5.0.2 Lollipop Update în noiembrie 2015. Tocmai în momentul în care proprietarul acestui gadget a început să piardă speranța de a obține orice tip de actualizare mai nouă, OEM coreean le-a luat prin surprindere prin derulare Actualizarea OTA Marshmallow.

Indivizii din Galaxy Tab S 10.5 LTE din Germania au raportat că au primit Android 6.0.1 Marshmallow Update (versiunea Build T805XXU1CPH5) pentru ultimele zile. Dacă dețineți designul SM-T805 al Galaxy Tab S 10.5, este cu adevărat o zi imensă pentru dvs., deoarece acum puteți încânta în Marshmallow.

Deși firmware-ul oferit este destinat Germaniei, acesta poate fi instalat pe orice tip de FAB S 10.5 nebrandat de transportator, indiferent de ce parte a globului trăiți.

A se vedea: Actualizați Galaxy Tab S 10.5 SM-T800 (WiFi) la Android Marshmallow

Caracteristici Android 6.0.1 Marshmallow

În situație, sunteți curioși de noile caracteristici pe care le -ați putea încânta după ce ați actualizat Galaxy Tab S 10.5 LTE pentru a mări, aruncați o privire mai jos:

Noua actualizare nu numai că îmbunătățește experiența individuală în general, însă, de asemenea, îmbunătățește caracteristicile de securitate și securitate.

Sertarul aplicației reproiectate are o nouă funcție de derulare rapidă, precum și o bară de navigare pentru a face mai rapid descoperirea aplicațiilor.

Acum puteți permite Google acum la atingere apăsând, precum și ținând butonul casei. Acum, pe robinet vă oferă materialul contextual, precum și caracteristicile ori de câte ori le doriți.

Acum puteți încânta o performanță mult mai bună a bateriei. Datorită noului doze, precum și funcțiilor de așteptare a aplicațiilor care închise multe servicii de fundal, precum și conexiunea dvs. de rețea atunci când gadgetul dvs. este inactiv.

Mai mult, acum puteți dezactiva orice tip de permisiuni de aplicație pe care nu doriți să le aveți o aplicație.

În plus, veți observa o multitudine de modificări, precum și modificări în UI.

Renunțare

Direcțiile de instalare a firmware-ului prevăzute mai jos sunt extrem de simple, însă acest lucru nu este de a afirma că nu are riscuri. Dacă respectați pașii în detaliu, precum și aveți grijă de pregătiri, orice va merge bine. Respectă ghidul din pericolul dvs., precum și nu reușiți să vă amintiți să eliminați niciun tip de îndoieli cu privire la procedură înainte de a continua.

Descărcați Galaxy Tab S 10.5 LTE SM-T805 Firmware Marshmallow

Firmware-urile menționate mai jos sunt fără marcă, precum și astfel încât acestea să poată fi instalate pe orice Galaxy Tab S 10.5 LTE SM-T805.

Detalii despre firmware | Galaxy Tab S 10.5 LTE

Numărul modelului: SM-T805

Versiunea sistemului de operare: Marshmallow (Android 6.0.1)

Țară: Germania, India

Cod produs: DBT

PDA: T805XXU1CPH5

CSC: T805OXA1CPH6

Telefon: T805XXU1CPH5

Data lansării: 24 august 2016

Germania: T805XXU1CPH5_T805OXA1CPH6_DBT.ZIP | Oglindă

India: T805DDU1CPH7_T805ODD1CPH7_INU.ZIP | Oglindă 1

În curând se vor adăuga mai multe firme.

Premise

Descărcați firmware -ul de mai sus, precum și extrageți zip -ul. Veți obține datele firmware -ului cu extensia .tar.md5.

Descărcați Odin 3.10.7. Dacă sunteți un utilizator Mac, puteți utiliza versiunea Java descoperită pe pagina noastră de descărcare ODIN.

Instalați cei mai recenți șoferi Samsung Kies sau USB instalate pe computer. Evitați acest pas dacă le aveți deja instalate pe computer.

De asemenea, accesați Setări> Opțiuni de designeri din Galaxy Tab S 10.5, precum și permiteți depanarea USB.

Copiați de rezervă datele dvs., precum și aplicațiile instalate ca precauție, deoarece, în unele cazuri, aveți nevoie să efectuați o resetare dificilă după instalarea unui nou firmware pentru repararea buclei de pornire.

Asigurați -vă că bateria Galaxy Tab S 10.5 LTE este complet încărcată înainte de a începe instalarea aplicației software.

Instalați Android 6.0.1 Marshmallow pe Galaxy Tab S 10.5 LTE SM-T805

Ați făcut preparatele explicate mai sus? Acum sunteți pregătit să mergeți mai departe, precum și să configurați firmware -ul Marshmallow pe Galaxy Tab S 10.5 LTE. Respectați -vă cu acești pași:

Extrageți odin.zip, deschideți folderul extras, precum și lansați Odin 3.10.7.exe.

Porniți fila S în modul de descărcare. Pentru a face acest lucru, opriți-l, precum și apoi apăsați și mențineți apăsat volumul în jos + butoanele House + Power în același timp pentru 2-3 secunde. Păstrați -le apăsate până când vedeți ecranul de avertizare cu marcă de exclamare galbenă. Acum eliberați secretele, precum și apoi apăsați volumul esențial pentru a intra în modul de descărcare.

Conectați fila S la computer folosind televiziunea prin cablu USB care a venit cu telefonul. Când gadgetul dvs. este detectat de computer, portul ID: COM din Odin va fi evidențiat, precum și veți vedea „Adăugat !!” în caseta de jurnal a lui Odin.

Faceți clic pe fila Choices din Odin pentru a vă asigura că sunt selectate doar repornirea mașinilor, precum și F. Reset Time Opțiunile. Nu vă jucați cu niciun tip de altă opțiune.

Acum faceți clic pe butonul AP din Odin, precum și alegeți datele firmware -ului cu extensia .tar.md5.

Faceți clic pe butonul Begin pentru a iniția instalația. precum și așteptați Patinull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *