Dacă sunteți un adept al site-ului de lungă durată, atunci cel mai probabil înțelegeți că chiar aici, la DroidViews, suntem despre personalizare. Am oferit sugestii, precum și tehnici care să vă ajute să vă faceți telefonul distinct, precum și înțelegem că v -a plăcut. Drept urmare, astăzi vă vom arăta 3 configurații de ecran de casă, precum și oferim despre cum să cumpărați pentru a le utiliza pe cont propriu. Așadar, iată prima tranzacție a Sugestiei de personalizare a configurațiilor ecranului casei mele pentru Android, pe care ar trebui să încerci să o privire distinctă pe ecranul casei telefonului.

Dacă nu vă place niciun tip de aceste configurații, atunci puteți merge la secțiunile noastre de temă și imagini de fundal pentru a descoperi orice vi se potrivește. De asemenea, puteți trimite propria configurație, precum și poate fi prezentată într -un articol care urmează. Înainte de a începe, simțiți -vă total liber să verificați unele articole asociate:

Top 3 aplicații de tapet

5 cele mai bune aplicații de condiții meteorologice

Faceți telefonul dvs. să arate ca Google Pixel

1. Configurarea astronautului

O configurație vibrantă, precum și ușoară. Este o configurație unică a ecranului care împachetează toate performanțele pe care le aveți nevoie pe un singur ecran. Puteți descoperi sertarul aplicației?

Da. Este „mingea” ecologică pe care o deține astronautul. De asemenea, butoanele muzicale cel mai bine sub bara Google Browse sunt total funcționale, precum și făcute cu Widget Zooper.

Ce vei avea nevoie:

Nova Launcher (Free/Prime)

Pachet de pictograme Delta

Tapet (descărcați mai jos)

Widget Zooper (pro)

După cum ați văzut, această configurație utilizează o bară de navigare persistentă cu setările pe care vi le oferim mai jos. În ceea ce privește widgetul, există încă o captură de ecran a produselor utilizate pentru a -l produce. Dacă nu înțelegeți exact cum să vă produceți propriul widget, atunci gândiți -vă la citirea articolului.

2. Configurarea podului (cea prezentă mea)

Aceasta este configurația pe care o am în prezent pe LG G3. Este foarte puțin atât de simplu, lăsând majoritatea ecranului casei la tapetul superb. Negrul, precum și albul sunt culorile dominante care o fac o bomboană pentru ochi.

Ce vei avea nevoie:

Nova Launcher (Free/Prime)

Pachet de pictograme de zbor

Tapet (spațiu ușor 4)

În ceea ce privește setările Nova Launcher, folosesc doar o bară de navigare persistentă cu stilul 3 de bare, precum și a 6 -a opțiuni de stil logo.

Vezi și: 4 aplicații incredibile pentru tapet pentru Android [#4]

În afară de asta, mi -am personalizat folderele. Chiar aici este o captură de ecran a setărilor mele (transparența este setată la 27%, precum și dimensiunea pictogramei la 130%). În cele din urmă, tapetul poate fi descoperit pentru a fi complet gratuit în pachetul de pictograme „Lines Free” (Creator: Nate Wren).

3. Configurarea tipului de fier

Dacă îți place Iron Guy, atunci cu siguranță îți va plăcea acesta. Mai jos, vă voi arăta conceptul fundamental, precum și sper să îl utilizați pentru a face telefonul dvs. și mai unic.

Ce vei avea nevoie:

Nova Launcher (Free/Prime)

1weather

Pictograme de aur – pachet de pictograme

Tapet (descărcați mai jos)

După cum ați văzut, nu a adăugat o bară de navigare la această configurație. Cu toate acestea, puteți adăuga rapid unul dacă vi se potrivește. Cea mai bună parte este pictograma „Avengers” care acționează ca pictograma sertarului aplicației. Acest lucru poate fi descoperit în pachetul de pictograme menționat anterior. În cele din urmă, am adăugat un widget de 1 wweather 1 × 3, precum și mi -am modificat culorile pentru a se potrivi cu cele ale tapetului. După cum am discutat mai devreme, puteți lărgi funcționalitățile acestei configurații după bunul plac.

De asemenea, poate vă place: cum să vă faceți telefonul să arate ca Google Pixel

Acestea sunt cele 3 numeroase configurații fascinante ale ecranului casei pe care mi -am dorit să le arăt astăzi. Simțiți -vă total liber să vă trimiteți propriile configurații, precum și să cereți îngrijorări în comentariile de mai jos. Ca întotdeauna, mulțumesc pentru lectură.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *