Cele mai frecvente articole de pe rețelele de socializare în aceste zile sunt de solicitare a oamenilor [cerșește] pentru invitații OnePlus. A 2 -a ediție a The Plagship Killer de OnePlus Tech este afară și creează în prezent valuri. Este aproape imposibil să obțineți idealul invitației acum, cu excepția cazului în care sunteți gata să plătiți pentru asta. Și vă rog să nu ne întrebați. Nu avem nicio invitație de oferit de acum.

Cererea de invitații nu va răspunde cererii actuale. Cel puțin nu până la o altă lună a trecut. Apoi, vânzările și invitațiile vor fi preluate de la adoptatorii timpurii către publicul larg. În cursa pentru a obține un OnePlus 2, unele persoane au selectat să le obțină de pe piața chineză, unde anumite variante sunt disponibile fără invitație. Deși nu există diferențe despre care să vorbim în ceea ce privește hardware -ul, dar varianta chineză nu vine cu ROM -ul oxigenos global oficial.

În schimb, are un alt ROM numit H2O OS, care este poate mult mai potrivit pentru piața chineză. Spuneți -ne dacă intenționați să intrați în acest mod, vom încerca să vă ghidați pe această temă. Cu toate acestea, există câteva lucruri de care trebuie să țineți cont de:

Vei plăti mult mai mult decât ceea ce ai face cu o invitație.

Nu veți putea solicita nicio garanție

Acesta va necesita intermitent pentru utilizarea mainstream.

Am trecut prin aceeași procedură și am obținut un OnePlus fără invitație și am aterizat cu un telefon care rulează OS H2O. Deși vizual este foarte atrăgător, ROM nu are un sertar pentru aplicații, lipsește un manager de fișiere, are o mulțime de aplicații nedorite instalate. Unele dintre acestea includ DU Battery Saver, Clean Up, Anti-Virus, Xplayer, ASPA Launcher. A fost greu să navigați prin dispozitiv. De asemenea, multe dintre aceste aplicații au apărut ca widgets în zona de notificări.

Așa că v -am oferit o veste bună: cum să obțineți OnePlus 2 fără invitație.

Și o veste proastă: rulează un alt rom h2o

Iată o veste grozavă: este posibil să se clipească oxigenii pe același dispozitiv.

Da, am localizat procedura și descărcările necesare. De asemenea, am reușit să încercăm singuri instalarea și funcționează. Încă o zi pentru testare și vom publica aici idealul tutorialului.

Bucura. Noroc!

Citiți în continuare
12 idei uimitoare de asistent Google de care trebuie să verificați

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *