, în timp ce camera video iPhone 4/4S a reușit ambele să înlocuiască unele dintre cele mai populare camere de sine stătătoare pe site-uri precum Flickr , numeroși dintre cei cu un lucru fotografic profesionist încă nu vizualizează camera video a smartphone -ului Apple ca o alegere majoră.

Cu un motiv întemeiat, de asemenea. Numeroase dintre aplicații facilitează crearea și manipularea unei imagini și, ca atare, etalonul pentru ceea ce s -ar considera „fotografia bună” a devenit oarecum hazloasă. 645 Pro, o aplicație de cameră video specifică iPhone 4S, încearcă-și reușește adesea-să ofere o experiență profesională de imagini profesionale mult mai bogate în caracteristici.

De la început, puteți spune instantaneu că nu este aplicația dvs. foto generică. Există literalmente sute de aplicații de camere video care pretind că îmbunătățesc rezultatele de la camera de 8 mega-pixeli, dar niciuna nu a fost încă la fel de interesantă ca 645 Pro.

Acesta susține că este prima aplicație pentru camera video iPhone care oferă fișierele „RAW”. Tiff utilizate de fotografi profesioniști, în timp ce JPEG -urile pompate de aplicație sunt, de asemenea, de un standard fără precedent în orice aplicație concurentă.

În timp ce camera video iPhone 4S a atras unele comparații cu Nikons și Canons of the World, 645 Pro îi oferă de fapt o anumită respectabilitate și cu opțiuni precum capacitatea de a salva JPEG -uri „fără pierderi”, aruncând lentila minusculă împotriva Brickier, Camerele profesionale mai prețioase nu apar la fel de ridicole.

645 Pro oferă mai multe moduri de film, care se inspiră din stocurile clasice de film utilizate de Snappers din anii 1960, precum și de cele ale fotografilor mult mai contemporani.

Cu toate acestea, nu este complet rebel de alte aplicații foto, și la fel ca aplicația populară hipstamatică pentru iPhone, camera video poate fi modificată pentru a arăta într-un anumit fel, adăugând și mai multă autenticitate la motivul retro-inspirat al aplicației.

În total, 645 Pro este un exemplu frumos lucrat, personalizat, despre ceea ce se poate întâmpla atunci când matrița este ruptă, iar această milă suplimentară este explorată în achiziție pentru a oferi o experiență nouă, interesantă și bogată în caracteristici.

Costă 2,99 USD la Apple App Store și dacă căutați o aplicație pentru camere video care se bazează pe un palet profesionist de instrumente, atunci 645 Pro este cu siguranță cel mai bun lucru.

Funcționează cu iPhone 4, dar pentru că 4S este cea mai bună cameră, în mod natural, veți obține rezultate mai bune cu cele mai noi dintre cele două.

Descărcați 645 Pro pentru iPhone [iTunes Link]

De asemenea, poate doriți să consultați:

Camera+ 3 pentru iPhone acum disponibil, include mai multe îmbunătățiri, modificări UI și multe altele

Asigurați -vă că consultați galeria noastră de aplicații iPhone și galeria de aplicații iPad pentru a explora mult mai multe aplicații pentru iPhone, iPad și iPod Touch.

Ne puteți urmări pe Twitter, adăugați -ne în cercul dvs. pe Google+ sau ca pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate cele mai recente de la Microsoft, Google, Apple și Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *