Este aproape timpul pentru Cupa Mondială FIFA 2018 să înceapă în Rusia, precum și dacă sunteți fan al unui singur tip adevărat de fotbal, atunci este probabil deja dornic să începi acțiunea.

Am înțeles că nu pot aștepta ceea ce este sigur că va fi încă câteva săptămâni plină de distracție din câteva dintre cele mai bune acțiuni din jur, precum și există puține produse în calendar care pot obține rata dobânzii unei Cupa Mondială. Vorbind despre calendare, nu ar fi fantastic să ai fiecare la fel de bine ca fiecare meci pe al tău?

Nimeni nu dorește să rateze niciun tip de jocuri uriașe care vor prelua locația în cadrul programului turneului, precum și datorită întrebării zonelor orare, poate fi dificil să urmărești orele de lansare, chiar dacă înțelegi ce Data are loc un meci. Dacă aveți orice locație în calendarul dvs., atunci acesta nu este un lucru pe care trebuie să -l preocupați, așa că, fără alte detalii, să alergăm cu tot ce trebuie să faceți pentru a obține fiecare, precum și fiecare echipament al Cupei Mondiale FIFA în calendarul dvs.

Pentru a face ca toate acestea să funcționeze, tot ce trebuie să faceți este să vă conectați la contul dvs. Google Calendar de pe web, îndreptându -vă browserul către calendar.google.com, precum și faceți clic pe indicația Bit „+” de alături pentru a adăuga un prieten al unui prieten Calendar în panoul de navigare din partea stângă. În continuare, faceți clic pe „De la URL”, precum și lipiți în fișierul de conformitate cu .ics: ics.fixtur.es/v2/league/fifa-2018-russia.ics. Faceți clic pe Adăugare calendar și voilă, aveți toate meciurile din Cupa Mondială din calendarul dvs.

Dacă veți obține orice se configurat, de asemenea, le veți face împinse către smartphone -ul dvs., fie că este vorba de un iPhone sau Android, care este de două ori minunat. Pentru a face acest lucru, accesați www.google.com/calendar/syncSelect, precum și alegeți calendarul adăugat recent pentru a -l împinge și pe dispozitivul dvs. iOS. Utilizator Android? Nicio problemă, dacă ați adăugat calendarul la Google Calendar, atunci va apărea în aplicația dvs. de calendar la alegere.

Vedea? V -am spus că este ușor!

Dacă Google Calendar nu vă modelează factura, v -am acoperit și cu date ICAL. Pe un gadget iOS sau Mac, deschideți acest webcal: //ics.fixtur.es/v2/league/fifa-2018-russia.ics? 50d1899888FEEB1FD Link în browser, precum și va fi imediat în timp util să adăugați fiecare corp la dvs. calendar.

Cel mai bun dintre toate, fie că mergeți cu .ics sau traseu ical, ambii vor avea fusul orar al tuturor accesoriilor chiar în fusul orar regional!

De asemenea, poate doriți să inspectați:

iOS 11.4 Final Descărcare Data de lansare preconizată

Descărcare iOS 12 beta, zvonuri, caracteristici, data lansării [tot ceea ce înțelegem până acum]

PUBG Mobile 0.7.1 Beta APK, aplicația iOS se rostogolește, notele de patch -uri tachinate

Jailbreak iOS 11.3.1: Cu iOS 11.4 Final, precum și iOS 12 beta lansarea în curând, vom vedea un nou jailbreak public?

Jailbreak iOS 11.3 / 11.3.1 / 11.2.6 pe iPhone, precum și iPad [Actualizare starea]

Descărcați IOS 11.3.1 Link-uri IPSW, actualizare OTA cu reparații pentru problema lucrărilor de reparare a ecranului terților

Puteți să ne respectați pe Twitter, să ne adăugați la cercul dvs. pe Google+ sau să vă place pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate cele mai recente de la Microsoft, Google, Apple, precum și pe web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *