Echipa Panguak Jailbreak tocmai a împins o nouă versiune 1.2.1 a utilității lor IOS 8 – 8.1 Jailbreak, care aduce cea mai recentă Cydia 1.1.16 BUNDLED CA PARTEA PARTEA de proces proaspăt de jailbreak.

Saurik a lansat ieri Cydia 1.1.16, care a adus reparații pentru „Restore From Backup” în iTunes după prima utilizare a Cydia.

Changelog oficial complet al Pangu 1.2.1 este următorul:

1.2.1 (2014.11.06)

Integrați -vă cu Cydia 1.1.16 (Cydia Fixe Boot Problem atunci când utilizați caracteristica „Restaurarea din backup”)

Dacă sunteți deja închis, nu aveți nevoie de Rewailbreak. Pentru a obține cea mai recentă versiune de Cydia pe iPhone -ul sau iPad -ul deja jailbroken, trebuie doar să introduceți Cydia, să vă îndreptați către fila Modificări, precum și să faceți upgrade la versiunea Cydia Installer 1.1.16 de acolo.

Apple intenționează să lanseze descărcarea iOS 8.1.1 în săptămânile următoare, care este verificată pentru a avea exploatări patch -uri utilizate în Pangu8 Untether. Dacă intenționați să vă jailbreak dispozitivul iOS, acum este momentul să faceți acest lucru.

Puteți descărca Pangu 1.2.1 pentru Windows de aici.

Pentru tutoriale despre exact cum să se jailbreak, precum și să se configureze Cydia:

Cum să jailbreak iOS 8.1 Utilizarea Pangu8

Cum să jailbreak iOS 8 – 8.1 pe Mac cu Pangu pentru Windows

De asemenea, poate doriți să inspectați:

Jailbreak iOS 8, precum și iOS 8.1 cu Pangu pe iPhone 6, 6 Plus, 5s, iPad, mai mult [actualizat]

Puteți să ne respectați pe Twitter, să ne adăugați la cercul dvs. pe Google+ sau să vă place pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate cele mai recente de la Microsoft, Google, Apple, precum și pe web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *