Am văzut câteva dintre proiectele de la deconstrucție, o construcție de 48 de ore pentru hackeri și alte grupuri din întreaga lume. Desigur, Tymkkrs, o pereche de vloggers geeky binecunoscută pentru desfacerea lor de construcție, făceau parte din deconstrucție, iar în acest proces au venit cu câțiva se blochează foarte rece la hackerii lor, gaura de iepure, în Rochester, Mn.

Tema lor pentru deconstrucție a fost “apocalipsa zombie”. În loc de arborele de casă și de garduri electrice, timkrs și restul gaura de iepure au pus o “rotire a societății” pe întreaga apocalipsă zombie și a ajuns la construirea unor lucruri care ar fi de ajutor după Z-Day.

În primul rând, este o remorcă de biciclete din PVC proiectată pentru a se atașa cu ușurință a bicicletei. Cadrul este fabricat din câteva bucăți de țeavă PVC 2 “, cu o coardă de nylon knotted împreună pentru o platformă Webbed bun. O tijă de oțel de 5/8 “a fost refuzată pentru a accepta două roți de biciclete de 20”. O construcție utilă, chiar dacă nu este apocalipsa zombie.

Cea de-a doua construire este un lanternă solară japoneză, combinând dragostea lui Lanterne Solară și lanterne în stil japonez într-un singur proiect. Materialele pentru această construcție au provenit dintr-un lanternă spartă cu energie solară, cu electronică complet reînnoită. Există un hoț joule pentru a păstra LED-ul aprins și câteva panouri solare pentru a încărca bateriile în timpul zilei. Desigur, construcția nu a fost completă fără o decorare mică, deci [Addie] a atras patru panouri de iepuri pentru echipa de iepure.

De departe, cea mai dăunătoare construită realizată de gaura de iepure este concretorul lor. Este o pereche de anvelope de zăpadă alimentate de un deschizător de ușă de garaj dezactivat. Teoria operațiunilor este că o poate să scadă între roțile rotative, zdrobind canalul și trimiterea acestuia într-un coș de deșeuri sub dispozitiv. În practică, dispozitivul nu a respectat cu adevărat așteptările, dar este tare și periculos, așa că o vom da o trecere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *