Aplicația pentru camere video iPhone pentru iPhone este una dintre cele mai bune din jur, dar chiar și cu toate îmbunătățirile pe care le -a avut de -a lungul anilor, deoarece iPhone -ul original a introdus un Aspect, încă lipsește una sau două caracteristici pe care am dori să le vedem.

Una dintre aceste caracteristici este capacitatea de a întrerupe o înregistrare video care este în curs, permițând utilizatorilor să creeze câteva compoziții interesante sau să stabilească pur și simplu scena mai bine. Caracteristica este una pe care nu o vedem pe Apple adăugând în curând, doar dacă ar adăuga complicații la o aplicație pe care Apple îi place să o păstreze cât mai ușor, dar am dori să o vedem.

Până când nu se va întâmpla acest lucru, va exista întotdeauna recordul de preluare jailbreak. Disponibil pentru a descărca acum de la Cydia și nu costă niciun ban, modificarea nu adaugă pictograme pe ecranul de pornire al iPhone -ului și nici nu pune setări noi în aplicația Setări. Ceea ce face, totuși, este posibil să facem exact ceea ce am descris anterior – înregistrați un videoclip, întrerupeți -l și apoi porniți -l din nou. Bun și simplu, într -adevăr.

Pentru a cumpăra pentru a întrerupe un videoclip, tot ce trebuie să facă un utilizator este să atingă cronometrul din partea de sus a ecranului și să -l vizualizeze schimbând culoarea de la alb la galben. Reporniți înregistrarea? Ei bine, este la fel de ușor ca să atingeți din nou cronometrul și acolo mergeți, înregistrați din nou.

Tunderi de acest fel și cele care adaugă funcționalități pe care Apple pur și simplu nu le va face, sunt motivul pentru care jailbreaking va fi întotdeauna popular printre un subset de utilizatori. Apple poate continua să facă tot posibilul pentru a -l evita, dar, în cele din urmă, încurajează jailbreaking -ul refuzând să adauge caracteristici pe care oamenii le doresc în mod clar.

Ne îndoim că Apple îl va vedea la fel.

Tweak este absolut total gratuit și poate fi descărcat direct de la BigBoss Repo din Cydia.

Pentru tutoriale despre cum să se jailbreak și să instaleze Cydia:

Cum să jailbreak iOS 8.1.2 folosind taig [Ghid]

De asemenea, poate doriți să consultați:

Actualizarea stării Jailbreak iOS 8.1.3 și iOS 8.2

Jailbreak iOS 8.1.2 și iOS 8.1.1 cu taig pe iPhone 6, 6 Plus, 5s, iPad, mult mai mult [actualizat]

Asigurați -vă că consultați galeria noastră de aplicații iPhone și galeria de aplicații iPad pentru a explora mult mai multe aplicații pentru iPhone și iPad.

Ne puteți urmări pe Twitter, adăugați -ne în cercul dvs. pe Google+ sau ca pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate cele mai recente de la Microsoft, Google, Apple și Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *