Amazon utilizează în prezent câteva oferte pe PNY Storage pe care nu veți dori să le pierdeți. Indiferent dacă sunteți pe piață pentru un nou card microSD pentru comutatorul dvs. Nintendo, fie doriți să puteți pune mult mai mult stocare de mare viteză în camera dvs. elegantă, acum este cea mai bună șansă de a face exact asta, în timp ce economisiți bani în bani procesul.

Acestea sunt ofertele de cutia de aur Amazon, astfel încât aveți doar o perioadă extrem de restrânsă pentru a profita de ele. Dacă intenționați să alegeți unul dintre aceste produse, trebuie să o faceți cel mai probabil cât mai curând posibil. Aveți doar până la sfârșitul zilei de azi să o faceți.

Vom enumera toate ofertele de aici, cu toate acestea sunt toate legate de stocare, precum și toate de la PNY, unul dintre cele mai mari nume din lumea stocării flash. Unul dintre preferatele noastre este PNY Duo Link Sync & Tax, care se desfășoară la 128 GB de stocare, precum și poate fi utilizat pentru a sincroniza, precum și pentru a taxa un iPhone sau iPad. Este cel mai probabil de unde vine numele!

Acestea fiind spuse, chiar aici sunt ofertele pe care veți dori să le navigați astăzi.

Cumpără: PNY P-SDX128U395-GE Elite Performance 128 GB SDXC de înaltă viteză de la Amazon: 15,99 USD | Preț original: 46 USD

Cumpărați: PNY Duo Link Sync & Tax 128 GB metal gri pentru iPhone/iPad de la Amazon: 34,99 USD | Preț original: 60 USD

Cumpărați: PNY Elite-X Micro SD 128 GB de la Amazon: 15,99 USD | Preț original: 27 USD

Cumpărați: PNY U3 Pro Elite MicroSDXC Card – 256 GB de la Amazon: 32,99 USD | Preț original: 55 USD

Din nou, aveți doar până la sfârșitul zilei de azi, marți, 14 ianuarie pentru a alege unul dintre aceste produse la aceste prețuri. Deci ce mai aștepți?

Dacă aceste oferte nu sunt pe placul dvs., asigurați -vă că vă mențineți ochii decojiți pe Redmond Pie – publicăm mai multe oferte de zi cu zi, precum și dacă doriți să economisiți bani, puteți plăti pentru a pierde?

De asemenea, poate doriți să inspectați:

Checkra1n pentru Windows Alternative: Exact cum se utilizează RA1NUSB pentru iOS 13.3 jailbreak

Descărcare: IOS 13.3 Final IPSW Link -uri, actualizare OTA, precum și iPados 13.3 pentru dispozitive compatibile

Descărcare: iOS 13.3.1 Beta 1 OTA Profil, link -uri IPSW lansate atât pentru iPhone, cât și pentru iPad

Downgrade iOS 13.3 la iOS 13.2.3 pentru checkra1n jailbreak, iată cum

Jailbreak iOS 13.3 Utilizarea checkra1n, iată exact cum [Ghid]

Jailbreak iOS 13.3 / 13.3.1 pe iPhone 11, 11 Pro Max, XS, mult mai mult cu noul TFP0 Exploit vor fi posibile în curând

iOS 13/ 13.2.2 JEAIBREAK TWEAKS LISTA pentru Checkra1n

Apple Bucurați -vă de aplicații ECG Hack: Permiteți -ne în afara noastră într -o țară neacceptată pe seria 5 și 4 fără jailbreak

Puteți respecta noi pe Twitter, sau Instagram, și chiar vă place pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate curentul de la Microsoft, Google, Apple, precum și pe web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *