absolut online într -o lume în care toți ne apreciem beneficiile de a obține ceva degeaba, motiv pentru care o mare parte din cele mai multe dintre cele mai multe dintre Aplicațiile mobile proeminente sunt cele care sunt complet complementare de taxă de descărcat, precum și nu cheltuiesc nimic de utilizat. Este posibil ca consumatorii să nu vadă instantaneu valoarea în aplicația software de construire a proiectanților care nu este monetizată, însă de multe ori, munca este susținută de investitori sau finanțe care provin de la agenții de publicitate care indică faptul că economiile de costuri pot fi transmise consumatorului. Aplicația AireTalk este un exemplu fantastic de un kit complimentar de taxă, cu toate acestea, de asemenea, are și o mulțime de performanțe.

Masele de oameni folosesc gadgeturi precum iPhone, iPod Touch sau telefoanele cu Android pentru a păstra legătura cu prietenii, gospodăria, precum și cu cele plăcute. Există o serie de metode diferite pentru a face acest lucru, cum ar fi apelurile telefonice, mesageria text sau utilizarea uneia dintre multe platforme de mesagerie care sunt acolo. Toată lumea are propria tehnică preferată de comunicare, cu toate acestea cele mult mai proeminente sunt aplicațiile care ne permit să rămânem în legătură cu indivizii de pe alte platforme. AireTalk este una dintre acele creații, folosind indivizi capacitatea de a vorbi, de a face text, precum și de a trimite date înapoi, precum și de a face pe iOS, precum și de dispozitivele Android.

Pare într-adevăr să funcționeze ca un mediu de comunicare complet autosuficient, precum și folosește apeluri telefonice digitale cu sunet digital peste VoIP. Una dintre caracteristicile suplimentare de mare, care este inclusă în această aplicație este capacitatea persoanelor de a gestiona exact modul în care doresc să interacționeze cu anumite persoane. Cu toții avem acei amici sau membri ai gospodăriei cu care vrem să ținem legătura, cu toate acestea nu dorim neapărat să petrecem ore întregi vorbind la telefon. Panoul de gestionare din aplicație permite configurarea politicilor, ceea ce indică faptul că un singur atingere pe o contact cu nume ar putea invoca un apel telefonic, un mesaj imediat sau chiar instantaneu un proces de trimitere a datelor.

Ca o aplicație de mesagerie, precum și de comunicare, AireTalk pare să aibă totul. Vocea, precum și apelurile telefonice video sunt acceptate fără probleme. Trimiterea datelor de clipuri audio, imagini, precum și video sunt, de asemenea, acceptate, la fel ca și comunicațiile de bază bazate pe text. În plus, aplicația se integrează, de asemenea, cu Facebook pentru conectivitate socială, pe lângă utilizarea serviciilor de loc pe gadget pentru a include GPS Place cu mesaje. Deși nu este mai degrabă la fel de proeminent sau cunoscut, încă ca aplicații precum WhatsApp, Chaton, oricât de ideal AireTalk va decola, precum și va face un nume de la sine.

(Sursa: AireTalk: apel telefonic gratuit pentru Android pe Play Store)

Consultați galeria noastră de aplicații pentru iPhone, precum și galeria de aplicații iPad pentru a consulta mai multe aplicații pentru iPhone -ul dvs., precum și iPad, precum și galeria noastră de aplicații Android pentru a verifica mai multe aplicații pentru dispozitivul dvs. Android.

Puteți să ne respectați pe Twitter, să ne adăugați la cercul dvs. pe Google+ sau să vă place pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate curentul de la Microsoft, Google, Apple, precum și pe web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *