este cel mai probabil o secțiune a browserului Chrome care continuă să se reînnoiască de fiecare dată. Pentru cei care nu sunt conștienți, Chrome Duet este bara de jos care deține toate funcționalitățile majore, cum ar fi casa de casă, comutatoarele de file, precum și pictograma de preaplin. În mod implicit, această bară de jos rămâne dezactivată în dezvoltarea constantă (care, de fapt, ar putea fi activată prin steagul Duet Chrome). Cu modificările recente ale meniului Duet Chrome, acum a fost actualizat cu o nouă UI. Să aruncăm o privire asupra modificărilor pe care le -a suferit, precum și pașii pentru a -l permite pe dispozitiv. Mai mult, Chrome Canary pentru Android testează un nou hub de partajare. Aruncați o privire și la asta.

Noul meniu al lui Chrome

Noua modificare a stilului în meniul Duet din Chrome scurtează numărul de produse din meniu de la 5 la 3. Mai devreme ai avut casa, partajarea, căutarea, comutatorul de file, precum și meniul overflow. Cu toate acestea, după ce ați activat noua UI, veți alege să selectați orice tip din cele trei opțiuni. Acestea includ fie casa, căutarea, variația comutatorului de filă, fie casa, căutarea, partajarea variației sau noua filă, navigarea, precum și variația de partajare.

Trei meniu Duet Chrome DuET diferit
Cu toate acestea, aici apare problema principală. Niciuna dintre cele trei combinații nu oferă comutatorul de file, precum și funcția de partajare împreună. În opinia mea, aceasta este două dintre funcțiile adesea utilizate ale barei de jos a lui Chrome, precum și absența oricui dintre ei poate, de la disconfort pentru utilizatori.

Activarea noului meniu duet în Chrome, de asemenea, modifică bara de sus în consecință. Prima primă face ca bara superioară să includă OmniBox, comutatorul Tab, precum și pictograma de preaplin. Următoarea va lăsa doar bara de sus să aibă bara de adrese, precum și pictograma de preaplin. În timp ce cel de -al treilea integrează toate cele patru, adică acasă, bara de adrese, comutatorul de file, precum și pictograma de preaplin. Modificările sunt în prezent active în Chrome Beta, Chrome Dev, precum și în Build Chrome Canary. Pentru a încerca, aici sunt pașii care trebuie urmați.

Nu ratați: Google Chrome va primi câteva funcții Microsoft Edge de la Microsoft

Activați noul meniu duet

Pentru a permite, precum și încercați noul meniu Duet din Chrome, veți activa un steag Chrome specific. Acestea sunt de natură experimentală, precum și sunt utilizate pentru a testa funcțiile inedite înainte de a trece la construcția constantă. Așadar, dacă aveți de -a face cu orice tip de probleme de stabilitate după ce ați pornit, gândiți -vă la dezactivarea steagului Chrome. Păstrând acest lucru, chiar aici sunt pașii necesari necesari pentru a încerca noul meniu duet din browserul Chrome.

Pași care trebuie urmați

Deschideți crom beta, canar sau dezvoltare dev. Acest ghid este prezentat folosind versiunea canare.

În continuare, tastați Chrome: // steaguri în bara de adrese.

Căutați steagul Chrome Duet, precum și atingeți cuvântul cheie implicit. Acest steag este responsabil pentru a permite noul meniu duet în Chrome.

Acest lucru va deschide o listă lungă de meniu, alegeți din variația activată de căutare-căutări-tabswitcher, variație activată de căutare de locuințe sau variație activată de ședere a căutării.

Chrome vă va anunța acum să reporniți browserul. Loviti pe relansare pentru a face acest lucru.

Asta e. Noul meniu Chrome Duet ar fi fost activat eficient. Acesta va varia pentru fiecare dintre voi, în funcție de ceea ce alegeți în cele din urmă. Mai mult, veți vedea, de asemenea, variația din bara de meniu de sus, așa cum s -a discutat anterior.

Citește Următorul: Locație Toate filele Chrome din bara de jos de pe Android

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *