Tableta Nexus 7, care a fost creierul unui efort de colaborare între Google și ASUS, dovedit a fi un hit substanțial cu consumatorii mulțumiri mai ales în mare parte la prețul de pornire scăzut și implementarea Android 4.1 Jelly Bean. Talk a fost recent în legătură cu un model de 32 GB – oferind un pic de stocare mult mai mult pentru oamenii care găsesc configurații de 8 și 16 GB ca necesitând o gestionare prea spațială – și să arunce ceva mai multă greutate în spatele murmururilor, un Nexus 7 de 32 GB a făcut să fi făcut să fi făcut o apariție în Japonia.

Google încă nu a confirmat oficial că ar aduce cu siguranță o iterație de 32 GB, dar istoria ne spune că numeroasele nu vor face parte din numerar, cu excepția cazului în care este furnizat suficientă stocare flash ca standard. Conectivitatea celulară îmbunătățită și o revoltă în serviciile de stocare în cloud permit consumatorilor să trimită automat conținutul într-un mediu sigur, bazat pe cloud, dar de multe ori, un spațiu de stocare mult mai mult la bord poate face toată diferența.

Din modelul găsit în Japonia, bine, povestea nu urmează destul de mult proza ​​tipică „scursă timpurie”. De fapt, un consumator a primit dispozitivul în mod eronat – a achiziționat o versiune de 16 GB – și a avut inițiativa de a împărtăși constatarea sa accidentală cu lumea. Captura de ecran-așa cum veți vedea mai jos-arată 27,58 GB spațiu de stocare la bord-considerabil mult mai mult decât este disponibil în prezent de la Google. Având în vedere, nu este strict 32 GB, dar cu toții suntem familiarizați cu modul în care măsurătorile unității producătorilor sunt utilizate pentru a monopoliza capacitățile citate:

Dacă, de fapt, este cazul în care consumatorul a primit această versiune și nu o va crește, ar părea o indicație la fel de clară ca orice Google va dezvălui cu siguranță un model de 32 GB ceva timp în această toamnă. Versiunea de 8 GB vinde la Magic $ 199 Price Point, cu 16 GB și în prezent cea mai mare iterație a Nexus 7 disponibil pentru 249 USD. Având în vedere acest lucru, ne -am aștepta ca versiunea de 32 GB să coste 299 USD sau acolo, deși furnizarea ei pentru un arbitrar 285 USD sau similar poate ajuta la împingerea acestor vânzări suplimentare.

Ai așteptat în aripa un Nexus 7 de 32 GB? Lipsa unui slot microSD a lăsat numeroase într -o stare de contemplare, dar cu o a treia opțiune adăugând mult mai mult spațiu, prezic un alt val substanțial de vânzări.

(prin liliputing)

Ne puteți urmări pe Twitter, adăugați -ne în cercul dvs. pe Google+ sau ca pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate cele mai recente de la Microsoft, Google, Apple și Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *