Apple tocmai a lansat iOS 8.4.1 Beta 1 descărcare către proiectanții înregistrați ai programului Apple Designer. Această versiune vine la aproape două săptămâni după ce Apple a lansat versiunea finală a iOS 8.4 cu Apple Music pentru public.

Transportul de dezvoltare numărul 12H304, detalii despre ceea ce s-a modificat cu această versiune iOS înainte de eliberare rămân incerte la această oră, cu toate acestea, au furnizat cele două săptămâni care separă iOS 8.4 de iOS 8.4.1 Beta 1, o doză tipică de corecții de erori, precum și performanță Îmbunătățirile, cum ar fi modificările minore ale sistemului de operare, pot merge împreună cu această versiune. Vă vom actualiza cu modificările, precum și îmbunătățirile atunci când i -am oferit un vârtej pe unul dintre propriile dispozitive.

IOS 8.4 a inclus o multitudine de corecții de erori, precum și îmbunătățiri ale performanței în versiunile anterioare ale iOS, însă printre toate acestea, Apple Music, precum și aplicația de muzică reînnoită cu Radio Beats 1 au fost ceea ce a luat scena centrală.

Eliberarea beta de iOS – cum ar fi cea care se preocupă – au fost metoda Apple de a ajunge la dezvoltatori, care nu numai că își pot testa aplicațiile existente sau organizate pe noul sistem de operare, cu toate acestea, oferă Cupertino imense cu comentarii importante, făcând orice Tipul de lansare publică organizată a sistemului de operare o experiență destul de fără erori pentru consumatorii finali.

Rămâne să se vadă dacă Apple a plasat exploatările Taig IOS 8.4 Jailbreak în această cea mai nouă sămânță iOS 8.4.1 Beta 1. Taig a lansat Jailbreak pentru iOS 8.4 În ziua în care Apple a lansat firmware -ul pe 30 iunie. În cel mai bun caz, atât TAIG pe Windows, cât și PP Jailbreak pe Mac, pot jailbreak toate gadgeturile iOS pe cea mai recentă versiune publică, adică iOS 8.4.

iOS 8.4.1 Beta 1 este disponibil pentru membrii înregistrați, precum și înscriși în programul Apple Designer. Cei interesați îl pot descărca de la Apple Designer Center.

Odată instalată beta, orice versiune beta ulterioară va fi oferită ca o actualizare OTA.

De asemenea, poate doriți să inspectați:

Descărcați link -uri iPSW finale iOS 8.4 pentru iPhone, precum și iPad

Jailbreak iOS 8.4 cu taig / pp pe iPhone 6, 6 plus, 5s, mult mai mult [actualizat]

Puteți să ne respectați pe Twitter, să ne adăugați la cercul dvs. pe Google+ sau să vă place pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate cele mai recente de la Microsoft, Google, Apple, precum și pe web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *