dacă v-ați întrebat vreodată ce tip de tranzacție cu care vă trageți atunci când faceți o băutură dulce și zahăr din Coca-Cola, apoi nu mai puneți mai întrebări.

După ce a observat ce se simte afacerea a fi un spațiu pe piață pentru experiențe de băuturi inedite, brațul israelian al afacerii a inventat, precum și a lansat „Selfie Bottle” în colaborare cu compania de inovare Gefen Team, ca parte a unei promoții pentru Israel vară, cum ar fi evenimentul de marcă.

În loc să caute să fie o cale pe care Coca-Cola va coborî la scară mondială, „sticla selfie” a fost stabilită, precum și creată conform echipei Gefen, o companie de inovare care pare să rezolve creativ provocările de afaceri, bazate pe în Israel. Nu suntem tocmai siguri care au fost dificultățile în acest caz, cu toate acestea, soluția la dificultatea declarată pare a fi o sticlă Coca-Cola cu un atașament de cameră selfie pe partea de jos, care scoate o imagine a consumatorului atunci când sticla este sorbită de la AT un unghi specific înclinat.

S-ar putea să credeți care este exact rostul de a avea o sticlă Coca-Cola care smulge un selfie de băut, precum și atunci nu îndeplinește nicio sarcină? Ei bine, asta a fost, de asemenea, despre cele două afaceri implicate.

După cum vă așteptați, selfie -urile rezultate pot fi împărtășite într -o serie de rețele sociale, inclusiv Snapchat, Facebook și, desigur, regele site -urilor de partajare a imaginilor, Instagram.

Din punctul de vedere al încercării de a menține oaspeții de evenimente mai angajați, precum și activi, noua sticlă selfie pare să aibă efectul preferat:

Utilizatorii se etichetează, precum și amicii lor în imagini din activele rețelei sociale ale Coca-Cola. Face cu adevărat tehnica, precum și face ca participanții la petreceri să fie mai prezenți, precum și să fie activi în timpul evenimentului, înțelegând că își pot împărtăși momentele speciale doar prin băut.

Elementul social al sticlei Coca-Cola selfie este în mod clar acolo pentru a vedea toți. Din perspectivă hardware, sticla este prevăzută cu o cameră foto la baza sa, precum și include un senzor încorporat care este setat atunci când sticla este înclinată în unghiul magic de 70 de grade. Când s-a ajuns la acest punct, sticla începe în viață, precum și o smulge glorioasă a norocosului privat care se înnebunește pe câțiva dintre magia neagră a lui Coca-Cola.

Este puțin probabil să vedem că acest efort funcționează la nivel mondial, cu toate acestea, este totuși extrem de fascinant să vedem afaceri precum Coca-Cola încercând aceste noi tehnici pentru a angaja consumatorii.

De asemenea, poate doriți să inspectați:

Atenție: acest videoclip poate îngheța orice tip de iPhone sau iPad

Puteți să ne respectați pe Twitter, să ne adăugați la cercul dvs. pe Google+ sau să vă place pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate cele mai recente de la Microsoft, Google, Apple, precum și pe web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *