Apple a primit permisul de a testa tehnologia wireless 5G pentru viitoarele iPhone -uri viitoare, precum și pentru modelele iPad. Chiar aici sunt detaliile.

Întrucât Apple încearcă să împingă iOS 11, precum și iPhone 8, într-un public emoționat în septembrie următor, un nou raport sugerează acum că afacerea bazată pe Cupertino își păstrează ochii ferm pe viitorul tehnologiilor private, precum și pe produse cu confirmarea faptului că FCC a acordat afacerii un permis care îi va permite să testeze tehnologia wireless 5G.

Această acordare a unui permis FCC vine pe spatele cererii de cerere a Apple, depusă în luna mai a acestui an. Aplicația originală a fost să solicite un permis experimental care să permită Apple să testeze o inovație wireless nouă, precum și ingenioase pe benzi de spectru de undă de milimetri, care ar oferi o lățime de bandă suplimentară, precum și un randament de până la 10 GB/s, care, de asemenea, are limitări specifice în funcție La situația de utilizare, precum și locul în care este implementat.

Din aplicația preliminară a Apple cu FCC:

Apple solicită respectuos ca compensația să acorde cererea sa pentru un permis experimental pentru operațiuni conform secțiunii 5.3 (j) din regulile sale.2 Apple înseamnă a transmite din două puncte fixe găsite la instalațiile controlate de Apple în Cupertino, precum și din Milpitas, CA. Aceste transmisii vor fi în concordanță cu parametrii, precum și cu dispozitivele determinate în tipul 442 însoțitor de Apple, precum și vor include utilizarea unei antene cu corn cu o lățime de fascicul de jumătate de putere de 20 de grade în planul E, precum și cu planul H precum și o căldură între 20 – 25 de grade. Apple anticipează că își va desfășura experimentele pentru o perioadă pentru a nu depăși 12 luni.

Cererile de trimitere sugerează că Apple ar căuta să se afle într -un cadru în care ar testa, precum și să își desfășoare propriile experimente pentru o perioadă care nu durează mai mult de douăsprezece luni, precum și că „ar respecta obligațiile sale în conformitate cu secțiunea 5.84 să -și efectueze experimentele într -un mod care să nu provoace interferențe dăunătoare la licențiatii în funcție. ”

Nu iese din senin că Apple ar dori un permis de această natură pentru a putea testa produsele 5G wireless 5G. Cu toate acestea, în prezent nu este sigur ce va testa Apple sau exact cât de departe rata de dobândă a companiei în performanța milimetrului de undă merge cu adevărat din punct de vedere al unui produs, precum și din perspectiva serviciului. Unul ar presupune că va fi pentru viitorul iPhone, precum și pentru modelele iPad, cu toate acestea, poate că ar putea fi și pentru altceva.

Oricare ar fi situația, Apple se alătură acum rândurilor altor companii mari de tehnologie, cum ar fi Google, precum și Facebook, în testarea rețelelor 5G.

(Sursa: FCC)

De asemenea, poate doriți să inspectați:

Descărcați aplicația de calcul iOS 11 pe orice tip de dispozitiv Android. Iată cum

Apple Watch Jailbreak pe WatchOS 3 demonstrat la def con

Descărcare: iOS 11 Beta 4 IPSW lansat pentru devs, chiar aici sunt detaliile

Descărcare: Datele ISO Windows 10 S lansate pe MSDN

Cele mai frumoase Kodi 17 Krypton Skins / Teme [Ediția 2017]

Data lansării GTA 6 a fost înclinată după ce CV -ul publicat pe Internet arată jocul în etapele de avansare ulterioare

Jailbreak iOS 10.3.3/ 10.3.2/ 10.3.1/ 10.3 pentru iPhone, precum și iPad [Ultima actualizare a condițiilor]

Descărcați iOS 11 Beta 4 și configurați -vă pe iPhone 7, 7 Plus, 6s, 6, SE, 5S, iPad, iPod [Tutorial]

Puteți să ne respectați pe Twitter, să ne adăugați la cercul dvs. pe Google+ sau să vă place pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate cele mai recente de la Microsoft, Google, Apple, precum și pe web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *