de la Apple au șansa de a obține o pereche de AirPods Pro cu Apple cu o reducere de 74 de dolari. Oferta continuă reduce prețul AirPods Pro la doar 174,98 USD pentru ceea ce este probabil să fie o perioadă limitată de timp.

După cum sugerează și numele, Apple AirPods Pro este versiunea „profesională” a senzaționalului AirPods de la Apple, cu adevărat wireless. Iubitorii audio care încearcă să găsească un set de căști cu adevărat wireless care oferă funcții avansate, cum ar fi anularea activă a zgomotului și o potrivire ergonomică și confortabilă, se vor descurca foarte bine pentru a lua în considerare serios această afacere.

Anularea zgomotului activ integrată (ANC) are sarcina de a bloca zgomotul extern cu scopul de a permite purtătorului să se cufunde în orice audio pe care aleg să -l asculte. Modul de transparență însoțitor comentează ANC, permițând purtătorului să lase lumea exterioară în orice moment. Acesta este cel mai bun mod pentru auzul zgomotului de mediu extern sau când ascultați muzică și trebuie să vorbiți cu un colaborator.

EQ -ul adaptiv acordă automat redare audio la urechile purtătorului cu scopul de a obține cea mai bună experiență audio posibilă. Apple furnizează, de asemenea, trei dimensiuni diferite de idei de silicon moi, conice, pentru o potrivire absolut personalizabilă. Senzorul de forță vă permite să vă controlați cu ușurință divertismentul, răspunsul sau apelurile finale și multe altele, oferindu -vă un control total asupra experienței AirPods Pro. Și, mai mult, acest hardware se încadrează perfect în ecosistemul Apple și funcționează perfect cu iPhone -ul.

Parcurgeți linkul direct de mai jos pentru a se asigura această afacere. Nu vi se va solicita un cod de reducere sau un voucher pentru a atinge prețul publicitate, dar ar fi sensibil să faceți achiziția cât mai curând posibil. Mai ales când considerați că veți primi o reducere mare la hardware -ul Apple foarte popular.

Cumpără: Apple AirPods Pro de la Amazon: 174,98 USD | Preț original: 249 USD

De asemenea, poate doriți să consultați:

Descărcați fișierul Windows 11 Pro ISO fără produs crucial de la Microsoft

Forță descărcare Windows 11 Ideal de actualizare gratuită acum, iată cum [tutorial]

Cum se instalează Windows 11 pe un Mac folosind astăzi Boot Camp

Descărcați Windows 11 Assistant de instalare pentru computer

Cum să faceți upgrade la Windows 11 de la Windows 10 gratuit

Cum se creează unitate de pornire Windows 11 USB Flash Drive [Ghid]

Descărcare: IOS 15.4 Final IPSW Link -uri, fișier de profil OTA împreună cu iPados 15.4 Final lansat

Jailbreak iOS 15.4 pe actualizarea stării iPhone și iPad

Cum se instalează macOS 12 Monterey Hackintosh pe PC [Ghid]

Cel mai bun iPhone 13, 13 Pro protecții cu ecran de sticlă temperat prostată astăzi [Listă]

Cel mai bun iPhone 13, Pro Max 20W USB-C Chargers [Listă]

Top iPhone 13 Pro Max Protectors disponibile pentru a obține [lista]

Cele mai bune cazuri iPhone 13 / Pro pentru protecție Ideal disponibil acum

Cum să remediați IOS BAD 15 Dreftul pentru viața bateriei [Ghid]

Apple Bucurați -vă de aplicații ECG Hack: Activați -ne în afara noastră într -o țară neacceptată pe seria 5 și 4 fără jailbreak

Ne puteți urmări pe Twitter, sau pe Instagram și chiar ca pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate curentul de la Microsoft, Google, Apple și Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *