când Apple a lansat iPad Pro de 10,5 inci, a inclus patru imagini noi care ar putea fi folosite ca imagini de fundal și, în timp ce Apple însuși a făcut-o Nu le puneți la dispoziția celor care doreau să folosească imaginile pe dispozitivele lor existente, deoarece întotdeauna au existat o mulțime de modalități de a le pune mâna pe ele dacă știți unde să arătați.

Cu toate acestea, o serie de imagini de fundal nu erau pur și simplu disponibile în afara unui magazin Apple, Apple folosindu -le doar pe modelele demonstrative ale iPad Pro. Totuși, asta s -a schimbat.

Un utilizator Reddit întreprinzător a profitat de a -și aerod -ul însuși de fundal când era la un magazin local Apple, înainte de a le posta online. Imaginile au fost postate inițial la Imgur, dar, odată ce s -a remarcat faptul că site -ul reduce rezoluția imaginilor 5K care i -au fost furnizate, decizia a fost luată rapid pentru a pune imaginile de fundal într -un sistem cloud alternativ.

Desigur, acest lucru înseamnă că ajungem să vedem imaginile de fundal în calitatea lor glorioasă de 5K, așa cum ar fi intenționat Apple.

În timp ce toate imaginile sunt încă disponibile prin Imgur dacă doriți să aveți o răsfoire rapidă, vă sugerăm să obțineți calitatea completă de 5K de pe linkul nostru de descărcare a oglinzilor de mai jos, dacă veți folosi acest lucru pe dispozitivul dvs. Cu toate acestea, o notă de precauție – o imagine lipsește din set, așa că dacă doriți o imagine aeriană destul de impresionantă a lui Buenos Aires, atunci puteți alege asta separat chiar aici: dbr.ee/czng

Asigurați -vă că consultați imaginile de fundal, chiar dacă nu aveți un dispozitiv de 5K care să poată profita de ele – chiar și redus, acestea sunt imagini grozave pe care să le aveți ca fundal de fundal pe dispozitivul dvs. iPad Pro.

(Descărcare: imagini de fundal de 10,5 inci iPad Pro 5K)

De asemenea, poate doriți să consultați:

Jailbreak iOS 11.4 Beta 3 pe iPhone X, 8, 7 folosind Electra, iată cum [Ghid]

Downgrade to iOS 11.4 Beta 3, 2, 1 IPSW Descărcare și jailbreak folosind Electra acum posibil

Jailbreak iOS 11.4.1 pe iPhone X, reducând la iOS 11.4 Beta 3, iată cum

Descărcați iOS 11.4.1 Link -uri finale IPSW, actualizare OTA pentru iPhone și iPad

Descărcați IOS 12 Beta 4 IPSW Link -uri, actualizare OTA pentru iPhone și iPad [doar devs]

Descărcați fișierul de profil de configurare iOS 12 Beta 4 fără cont de dezvoltator

Descărcați IOS 12 Beta 4 IPSW Link -uri și instalați pe iPhone X, 8, 7, Plus, 6s, 6, SE, 5S, iPad, iPod [Tutorial]

Ne puteți urmări pe Twitter, adăugați -ne în cercul dvs. pe Google+ sau ca pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate cele mai recente de la Microsoft, Google, Apple și Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *