Google a lansat recent cele două dispozitive Nexus viz, Nexus 6P și Nexus 5X. În colaborare cu producătorul chinez Huawei pentru prima dată, Google și -a lansat acum telefonul emblematic, Nexus 6P. Telefonul Android vine cu cel mai nou firmware Android 6.0 Marshmallow din cutie. Mai mult, dispozitivul a primit încă o actualizare care va lua firmware -ul pentru a construi numărul MDB08K. Așadar, dacă ați modificat firmware -ul de stoc sau ați înrădăcinat dispozitivul, atunci există șanse să nu primiți actualizarea în aer.

Pentru a cumpăra pentru a clipea firmware -ul actual disponibil pe dispozitivul dvs. Nexus și pentru a restaura dispozitivul la stoc, imaginea din fabrică intermitentă este cea mai ușoară opțiune disponibilă. Aici, am oferit imaginea din fabrică curentă disponibilă pentru Nexus 6P și folosind acest tutorial, puteți clipi orice versiune a imaginii din fabrică de pe dispozitiv.

AVERTIZARE: Noi, la DroidViews, nu vom fi responsabili pentru nicio deteriorare a dispozitivului dvs. O copie de rezervă completă este foarte recomandată. Discreția cititorului este recomandată.

Secțiunea de descărcare

Imagine din fabrică Nexus 6P MDA89D | Link oglindă

Imagine din fabrică Nexus 6P MDB08K | Link oglindă

Imagini din fabrică pentru toate dispozitivele Nexus

Cum se instalează imaginea din fabrică pe Nexus 6p

Premise

Configurați ADB și FastBoot pe computer.

Instalați automobilisti Nexus USB pe computer.

Deschideți Setări> Opțiuni pentru dezvoltatori și activați depanarea USB pe dispozitivul dvs.

Accesați opțiunile de dezvoltatori și activați să permiteți deblocarea OEM. Asta e important.

instructiuni de instalare

Descărcați imaginea din fabrică de mai sus și transferați -o pe computer.

Asigurați -vă că aveți ADB configurat și FastBoot pe computer. De asemenea, acceptați întotdeauna Permiteți de la acest computer atunci când conectați dispozitivul pentru prima dată pentru a activa depanarea USB.

Acum opriți dispozitivul și deconectați -l de pe computer.

Porniți în modul Bootloader sau FastBoot. Pentru a face acest lucru, apăsați și mențineți rețineți volumul în jos/sus și butonul de pornire concomitent timp de 5-6 secunde. Când vedeți ecranul Bootloader, conectați dispozitivul la computer folosind un cablu USB. (Alegeți FASBOOT dacă opțiunea este disponibilă) Puteți emite, de asemenea, următorul cod în timp ce conectați la computer, pentru a porni în bootloader.

ADB Reboot Bootloader

Acum conectați dispozitivul pe computer și lăsați -l pe automobiliști să se instaleze.

Navigați la locația în care ați plasat fișierul de imagine din fabrică pe computer și extrageți -l pentru a obține fișiere cu .img.

În timp ce folderul cu imaginea din fabrică extrasă este deschis, rulați fișierul flash-all.bat pe Windows PC și confirmați procesul de intermitent. Așteptați finalizarea procesului. Dacă utilizați Linux sau Mac OS, rulați fișierul flash-all.sh și urmați instrucțiunile.

Odată terminat, reporniți dispozitivul în mod normal. După ce vedeți noul logo Boot, acesta indică faptul că sistemul a fost instalat cu succes.

Prima cizmă poate dura ceva timp, așa că aveți răbdare. Dacă este nevoie, puteți debloca bootloader pe Nexus 6p din tutorialul dat mai jos.

Deblocați bootloader:
Cum se deblochează bootloader pe Nexus 6p

Dacă aveți nevoie să blocați bootloader, pur și simplu emiteți comanda „FastBoot OEM Lock”, în timp ce dispozitivul dvs. este conectat.

Pentru întrebări, comentați mai jos. Dacă v -am ajutat, atunci ne place și împărtășiți -ne pe platformele sociale. Dacă aveți nevoie de ajutor cu alte dispozitive, anunțați -ne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *