Iată un tutorial pas cu pas despre cum să te -l înșelă și să instalezi Kodi pe noul Apple TV 4 The Easy Way. Nu este necesară jailbreak pentru acest lucru, întrucât sideloading -ul de aplicații de acest fel este susținut oficial de Apple.

După lansarea MRMC în magazinul de aplicații TVOS, a fost practic inevitabil ca o construcție oficială, ne-restricționată a incredibilului și incredibil de popular Kodi să urmeze și să-l urmeze într-adevăr. Kodi pentru Apple TV nu este disponibil direct prin intermediul magazinului de aplicații TVOS, cu siguranță, din cauza restricțiilor puse în aplicare de Apple, dar poate fi însă încărcat pe un Apple TV 4 conectat folosind XCode.

După cum am promis când v-am adus prima dată vestea unei versiuni alfa timpurii a lui Kodi pentru Apple TV 4 care a ajuns pe scenă, vă aducem acest ghid pas cu pas despre cum să marcați Kodi 17 Krypton pe Apple TV de a patra generație .

Cerințe:

Dacă Apple TV rulează TVOS 9.1 și mai mult, trebuie să instalați Xcode 7.2 sau peste Mac. Dacă Apple TV rulează TVOS 9.0, Xcode 7.1 va face treaba. Vă recomandăm actualizarea la cea mai recentă versiune de TVOS, cum ar fi TVOS 10+, precum și utilizarea cea mai nouă versiune de XCode.

Xcode este gratuit și poate fi descărcat din Mac App Store aici.

Utilitatea semnatarului de aplicații iOS pentru Mac, care poate fi descărcată de aici. Dacă App Signer vă solicită o actualizare în aplicație, actualizați-l la cele mai recente.

Cel mai nou fișier Kodi Deb pentru TVOS care poate fi descărcat de aici.

Un cont Apple Dezvoltator complet gratuit, dar activ. Dacă nu aveți unul, puteți crea unul cu ușurință pentru total gratuit la dezvoltator.apple.com. Aplicațiile marcate cu conturi total gratuite vor dura doar șapte zile, după care vor trebui să fie semnalate și re-sideloase. Contul complet de dezvoltatori, care costă 99 USD, vă va permite să semnați și să marcați aplicațiile pentru până la un an.

Un cablu USB-C la USB-A. Vă recomandăm să -l obțineți pe acesta de pe Amazon aici, așa cum am evaluat și putem confirma că funcționează cu Apple TV 4.

Utilizator Windows? Va trebui să instalați Hackintosh of Sierra pentru a obține Xcode și IOS App Signer Utility. Mult mai multe despre asta aici: Cum să instalați macOS Sierra Hackintosh pe PC [Ghid].

Cum se poate face față-instalați Kodi pe Apple TV 4:

Pasul 1: Pentru a începe, conectați Apple TV 4 la Mac folosind cablul USB-C la USB-A.

Pasul 2: Apoi, lansați Xcode pe Mac și selectați Creați un nou proiect Xcode din ecranul principal Xcode. Asigurați -vă că aplicația TVOS> este selectată în meniul din stânga, urmată de selectarea aplicației de vizualizare unică, apoi faceți clic pe Următorul.

Pasul 3: Dați proiectului un nume de produs și un nume de organizare la alegerea dvs. în câmpurile relevante și asigurați -vă că aveți și un identificator de pachet distinct. Identificatorii de pachet tind să ia un nume de stil de domeniu invers. Ca exemplu, folosim aici com.genetix.kodiappletv. Odată ce toate informațiile sunt introduse, faceți clic pe Următorul pentru a continua și salva proiectul într -o locație familiară atunci când vi se solicită.

Pasul 4: Primul lucru pe care îl veți observa în interfața principală Xcode sub rubrica de identitate este că se plânge că nu puteți găsi un profil de aprovizionare potrivită. Faceți clic pe butonul Fix Problem pentru a permite XCode să rezolve această problemă.

Pasul 5: Xcode vă va solicita acum să vă conectați cu un ID Apple și o parolă care este asociată cu contul dvs. de dezvoltator. Faceți clic pe butonul Adăugare și conectați -vă folosind datele de acreditare. Dacă vi se solicită din nou, pur și simplu selectați ID-ul Apple din caseta derulantă și apăsați butonul Alegeți pentru a continua. Xcode va efectua apoi acțiunile necesare și va crea un profil de aprovizionare.

Pasul 6: În continuare, selectați Apple TV de pe derularea găsită alături de butoanele „Play” și „Stop” din stânga sus.

Pasul 7: Acum lansați aplicația IOS App Signer. Selectați certificatul de semnare relevant. În cadrul profilului de aprovizionare, selectați numele proiectului pe care l-ați creat în XCODE mai devreme din meniul derulant din aplicație. Fișierul de intrare solicită, în esență, fișierul Kodi Deb, așa că faceți clic pe Parcurgere, localizați fișierul Kodi Deb descărcat și selectați -l.

Păstrați câmpul „Numele de afișare a aplicației” dacă nu doriți să schimbați numele aplicației pe ecranul de pornire TVOS.

Pasul 8: Faceți clic pe butonul Start. IOS App Signer va împacheta fișierul împreună cu drepturile necesare și va scoate un fișier IPA la finalizare.

Pasul 9: îndreptați -vă înapoi în Xcode și din meniul Window Selectați opțiunea Dispozitive.

Selectați dispozitivul Apple TV conectat din lista din partea stângă și faceți clic pe butonul „+” din interfața principală sub titlul aplicațiilor instalate.

Pasul 10: Acum localizați fișierul Kodi IPA care a fost ambalat împreună de către semnatarul aplicației iOS în pasul 8 și selectați -l. Pachetul va fi acum instalat pe Apple TV 4.

Asta e! Ar trebui să vedeți acum pictograma aplicației Kodi pe ecranul de pornire Apple TV 4.

Lansați-l și începeți să instalați suplimentele preferate Kodi pentru a duce experiența Apple TV la un nivel cu totul nou.

Dacă ați făcut ca Kodi să funcționeze pe noul dvs. Apple TV 4, împărtășiți -vă gândurile și opiniile cunull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *