Netflix face acum utilizarea unei noi API Apple care îi permite să conecteze persoanele web pe web în Buy pentru a începe un nou abonament.

Anterior, Apple a avut nevoie de aplicațiile să-și utilizeze sistemele de cumpărare în aplicație atunci când percepe persoane pentru abonamente, cu toate acestea, tocmai s-au schimbat recent.

Acum, respectând presiunea din partea guvernelor, precum și a dezvoltatorilor, Apple are o nouă API care permite ceea ce poate trimite aplicații pentru vizitatori pentru a se conecta la tehnicile de rambursare externe prin intermediul web -ului. În acest caz, asta face Netflix. Apple dorește să se asigure că persoanele fizice sunt conștiente că, plătind pentru Netflix în afara App Store, nu este responsabil, nu trebuie să meargă nimic greșit.

Netflix nu a permis clienților să se aboneze prin intermediul App Store de ceva timp, indiferent.

Orice conturi sau achiziții efectuate în afara acestei aplicații vor fi gestionate de designerul „Netflix”. Contul dvs. de App Store, metode de rambursare păstrate, precum și funcții asociate, cum ar fi administrarea membrilor, precum și cererile de rambursare, nu vor fi disponibile. Apple nu răspunde pentru confidențialitatea sau siguranța tranzacțiilor efectuate cu acest dezvoltator.

Această API este oferită doar proiectanților de aplicații care sunt utilizate pentru verificarea conținutului, cum ar fi Netflix, precum și aplicații de streaming similare. Exact același lucru s -ar aplica, de asemenea, aplicațiilor precum eReaders, precum și al celor similare.

De asemenea, poate doriți să inspectați:

Jailbreak iOS 15.6 pe iPhone, precum și actualizarea stării iPad

Descărcare: iOS 15.6 Final IPSW Links OTA Date, precum și iPados 15.6 Out Now

IOS 16 Beta compatibile, precum și iPhone, iPad, IPOD TOUCH, dispozitivele

Descărcare iOS 16 Beta 4, Data lansării: Când Apple este de așteptat să -l semănat?

IOS 16 Beta 3 Descarcă link -uri IPSW pentru iPhone, iPad out acum pentru devs

Descărcarea datelor de profil iOS 16 Beta 3 a actualizării OTA fără cont Dev, iată cum

Descărcați linkurile iOS 16 Beta 3 IPSW, precum și configurat pe iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, Plus, iPad [Tutorial]

Puteți respecta noi pe Twitter, sau Instagram, și chiar vă place pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate curentul de la Microsoft, Google, Apple, precum și pe web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *