Ah R2D2. Cel mai probabil unul dintre cele mai recunoscute roboți de biți de pe planetă. Trebuie să existe o sută de jucării diferite de R2 acolo, cu toate acestea unul dintre cele mai bune este cea de-a 30-a ediție interactivă aniversară. Total cu toate tipurile de clopote, precum și fluierele, este cam la fel de sensibil cum vin. Ventilatorul de războaie de un singur star sa descoperit în posesia unui R2 deteriorat, precum și cu ziua de naștere a prietenei sale, a luat o decizie de a face un tratament chirurgical droid pentru a produce cel mai mare dar.

Oferind Anakin o alergare pentru banii săi, toate controalele pentru acest sistem R2 au fost construite la comandă. O zmeură Pi care conduce Rasbian acționează ca creier. Recunoașterea facială a fost implementată utilizând OpenCV. Comenzile vocale în engleză sau chineză au fost posibile de PocketSphinx. Câteva dintre celelalte caracteristici pe care le-au inclus sunt: ​​înregistrarea mesajelor, precum și redarea, detectarea distanței cu ultrasunete, detectarea mișcării, WiFi, precum și o baterie reîncărcabilă. O mulțime de aceste caracteristici au fost incluse în jucăria originală, totuși, având în vedere că acest sistem a fost spart, trebuia să fie reconstruit de la zero.

În cele din urmă, trebuie să-și plătească iubitul – acum este soția lui. Mare de lucru Jedi. Inspectați unele dezvoltați imagini, precum și o prezentare video după pauză.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *