WhatsApp pare să lucreze la o schimbare care va arăta numele persoanelor care făceau parte dintr -un chat de grup. În timp ce aplicația arată în prezent când oamenii pleacă, aceasta nu oferă niciun fel de indicații despre cine a plecat istoric.

Cu cea mai recentă versiune beta a WhatsApp, acum disponibilă pentru cei care se află în programul TestFlight pentru aplicație, care pare să se fi schimbat.

Wabetainfo observă că cei care au părăsit anterior un chat sunt acum vizibili și pentru toată lumea, mai degrabă decât pentru cei care sunt administratorii grupurilor chat -uri.

Va exista o nouă opțiune vizibilă în partea de jos a listei de participanți la grup într -o viitoare actualizare care permite oamenilor să vadă cine a fost participant la grup în trecut. Datorită acestei noi opțiuni, va fi mai simplu să urmăriți cine a părăsit un grup WhatsApp. Din păcate, se pare că această listă va fi vizibilă pentru toată lumea din grup, nu numai pentru a grupa administratorii, dar rețineți că, având în vedere că această caracteristică este în curs de dezvoltare, modul în care funcția funcționează se poate schimba înainte de lansare.

Nu există nicio indicație despre momentul în care, sau chiar dacă această caracteristică va fi lansată tuturor celor din întreaga lume și prin versiunea WhatsApp care este disponibilă în App Store.

Totuși, WhatsApp este destul de bun pentru a transforma funcțiile beta în cele de transport.

De asemenea, poate doriți să consultați:

Jailbreak iOS 15.6 pe actualizarea stării iPhone și iPad

Descărcare: iOS 15.6 Final IPSW Links OTA Files și iPados 15.6 Out Now

IPHE 16 Beta compatibile și acceptate, iPad, IPod Touch Dispozitive

Descărcare iOS 16 Beta 4, Data lansării: Când Apple este de așteptat să -l semănat?

IOS 16 Beta 3 Descarcă link -uri IPSW pentru iPhone, iPad out acum pentru dezvoltari

Descărcarea fișierului de profil iOS 16 Beta 3 a OTA Actualizare fără cont Dev, iată cum

Descărcați link -uri iOS 16 Beta 3 IPSW și instalați pe iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, Plus, iPad [Tutorial]

Ne puteți urmări pe Twitter, sau pe Instagram și chiar ca pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate cele mai recente de la Microsoft, Google, Apple și Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *