Android este cel mai popular sistem de operare pentru dispozitivele mobile. Și ceea ce îl face atât de fascinant este natura sa open source care permite modificarea fișierelor de sistem și îmbunătățește performanța dispozitivului prin aplicații root, nuclee personalizate, mod -uri și ROM -uri. Cu toate acestea, pentru a avea dreptul la o astfel de modificare, sistemul de operare trebuie să fie înrădăcinat. Accesul rădăcină în Android este doar un alt termen pentru posibilități imense.

În timp ce majoritatea dispozitivelor Android obțin o metodă de înrădăcinare în câteva ore de la lansarea lor, există câteva altele care vin cu bootloatoare blocate puternic codificate, care nu permit unui script root să -și facă magia atât de ușor. Ultimele două zile au fost foarte bune pentru două dispozitive emblematice, și anume variantele americane ale Samsung Galaxy S5 și Sony Xperia Z2.

Ieri, Geohot a lansat faimoasa sa exploatare a prosopului care funcționează pe modelele americane ale Galaxy S5 și la alte smartphone -uri. În aceeași zi binecuvântată, dezvoltatorul Sony recunoscut Doomlord a venit cu comunitatea sa Rootkit, care aduce acces rădăcină la Sony Xperia Z2 cu bootloader blocat sau deblocat.

RootKit comunitar profită de o vulnerabilitate a sistemului numit ASEC pentru a obține acces complet la rădăcină pe Xperia Z2. Rootkit -ul Doomlord a fost testat cu succes pe Xperia Z2 cu versiunea de firmware 17.1.A.2.55/.6917.1.A.2.55/.69, dar ar trebui să funcționeze și la alte firmele. Rootkit este foarte ușor de utilizat și, în funcție de dezvoltatorul său, versiunile sale viitoare vor funcționa și pe Xperia Tablet Z2 și la alte dispozitive Xperia.

Preparate:

Descărcați și instalați drivere Sony USB pe computer.

Activați depanarea USB pe Xperia Z2. Citiți ghidul nostru pentru a obține instrucțiuni despre cum să faceți acest lucru.

Accesați Setări> Afișare și setați expirarea ecranului la 10 minute.

Activați opțiunea Surse necunoscute în Setări> Securitate.

Root Sony Xperia Z2

Iată ce trebuie să faceți pentru a obține privilegiul rădăcină pe Xperia Z2:

Descărcați cea mai recentă versiune a comunității Rootkit: Z2-Community_ROOTKIT.ZIP

Conectați mai întâi cablul USB la telefon și apoi conectați -l la computer.

Extrageți fermoarul și deschideți folderul extras.

Găsiți runme.bat și faceți dublu clic pe fișier pentru a-l rula.

Veți vedea o fereastră CMD pe computer.

Citiți și urmați instrucțiunile de pe ecran.

Când scriptul rădăcină este terminat, reporniți telefonul.

Terminat! Comunitatea RootKit a înrădăcinat cu succes Xperia Z2, a instalat fișierele BusyBox și Su pe acesta. Dacă doriți să verificați privilegiul rădăcină adecvat pe telefon, instalați aplicația ROOT Checker din Play Store și rulați -o.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *