Xiaomi a introdus o nouă aventură pe piața smartphone -urilor la începutul acestui an. Această nouă afacere a fost numită POCO, precum și este filială pentru compania -mamă. Poco a introdus primul lor smartphone numit Poco F1. Pe piețele mondiale, smartphone -ul este numit Pocofon F1. Este excelent să vezi că la doar câteva luni de la lansare, a sosit prima actualizare majoră pentru Poco F1. În acest articol, vă vom ghida exact cum puteți descărca, precum și configurarea MIUI 10 pe Poco F1.

Revenind la actualizarea MIUI 10 pentru Poco F1, aceasta este versiunea constantă la nivel mondial. Prin urmare, este complet bine să configurați această actualizare pe dispozitivul dvs. De asemenea, ar trebui să înțelegeți că Poco F1 rulează o versiune personalizată a MIUI. Deci, au fost făcute și modificări făcute și la MIUI 10 de Poco. Astfel, nu va fi similar cu MIUI 10 pe alte dispozitive Xiaomi. Dar, trebuie menționat că toate caracteristicile MIUI 10 sunt încă prezente.

Numărul de dezvoltare este MIUI 10 la nivel mondial 10.0.4.0 pentru POCO F1. De asemenea, nu va trebui să așteptați la actualizare pentru a vă prezenta și pe gadgetul dvs. Întrucât avem acum datele OTA pe care Xiaomi le -a trimis persoanelor POCO F1 din întreaga lume. Aceasta înseamnă că puteți evita coada, precum și descărcarea actualizării chiar acum.

Am conectat tutoriale totale pas cu pas pentru fiecare, precum și fiecare pas în procesul de instalare de mai jos. Astfel, asigurați-vă că respectați pașii în mod corespunzător, precum și veți avea o instalare fără riscuri a MIUI 10 pe dispozitiv. După aceea, vă puteți bucura de toată bunătatea pe care MIUI 10 trebuie să o ofere pe Poco F1. Mai mult, ar trebui să anunțăm, de asemenea, că MIUI 10 se bazează încă pe Android 8.1 Oreo. Cu toate acestea, înțelegem că MIUI 10 bazată pe Android PIE pentru POCO F1 este deja oferit în versiunea beta, astfel încât nu ar trebui să dureze la fel de mult timp pentru a fi lansat actualizarea.

Premise

Asigurați -vă că POCO F1 nu este înrădăcinată, precum și vindecarea stocurilor este instalată pe dispozitiv. Dacă nu înțelegeți acești Termeni decât nu trebuie să vă faceți griji.

De asemenea, gadgetul dvs. ar trebui să fie încărcat până la 50% în capacitatea bateriei. În acest fel, vă puteți asigura că a rămas suficient suc chiar și după instalare

Deși această instalație nu trebuie să stil sau să elimine niciun tip de date de pe dispozitivul dvs., vă sugerăm întotdeauna să luați o copie de rezervă a datelor dvs. importante.

Descărcări

MIUI 10 ROM pentru POCO F1: MIUI_POCOF1GLOBAL_V10.0.4.0.O_8.1.ZIP

Post înrudit: Configurați linii neoficiale 16 pe Poco F1

Pași pentru configurarea MIUI 10 pe Poco F1

În primul rând, asigurați -vă că ați verificat, precum și să înțelegeți pașii din secțiunea Premise.

După aceea, aveți nevoie să descărcați datele „MIUI 10 pentru POCO F1 ″ conectate în secțiunea Descărcări de mai sus.

În continuare, aveți nevoie să continuați cu instalarea acestei actualizări pe dispozitivul dvs. Pentru aceasta, vom folosi doar aplicația MIUI Updater încorporată.

Acum, accesați ecranul casei de pe gadgetul dvs., precum și deschideți sertarul aplicației. Aici, navigați pentru aplicația Updater.

După ce descoperiți aplicația, atingeți -o pentru a o deschide.

În continuare, trebuie să faceți clic pe meniul cu trei puncte găsite în colțul din dreapta sus, așa cum se vede mai jos

Meniu cu trei puncte în aplicația MIUI Updater
7. După ce faceți clic, trebuie să faceți clic pe Opțiunea Actualizare Pachet Actualizare din listarea alegerilor furnizate.

Alegeți pachetul de actualizare în aplicația MIUI Updater
8. Aici, va trebui să alegeți MIUI 10 pentru datele POCO F1 descărcate de mai sus, precum și să faceți clic pe acestea. Acum, instalarea MIUI 10 ROM pe Poco F1 ar trebui să continue.

9. Când instalarea este completă, reporniți Poco F1. Veți fi întâmpinat cu ecranul MIUI 10 House după ce repornirea va fi finalizată. De asemenea, puteți confirma că MIUI 10 a fost instalat accesând aplicația de setări a dispozitivului dvs., precum și inspecția pentru versiunea MIUI actuală.

La citirea acestui întreg proces de instalare pas cu pas, vi se garantează că aveți o instalare de succes a MIUI 10 pe POCO F1.

Cu toate acestea, dacă sunteți încă blocat la orice tip de etapă în proces, decât să nu ezitați să vă interogați mai jos în secțiunea de comentarii. Ne vom asigura că preocupările dvs. vor răspunde cât mai curând posibil.

Citiți mai departe: Instalați camera Google pe Xiaomi Poco F1 și Xiaomi Mi 8 [fără rădăcină]

sursă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *