În ultimele luni, am văzut cota noastră echitabilă de aparate pentesting. Indiferent dacă sunt în tipul unei zmeură de zmeură, cu o distroadă personalizată sau o negociere inofensivă de perete, sunt toate unelte fantastice pentru investigarea vulnerabilităților de siguranță potențiali la domiciliu, la locul de muncă sau în altcineva la locul de muncă. Pwnie Express, producătorii de echipamente penticoare, eliberează acum una dintre cele mai bune aspecte, precum și potențial o mulțime de bucăți benefice de dispozitive pentesting pe care le-am văzut vreodată. Se numește Pwnpad, precum și vă permite să vă atrageți atenția în timp ce căutați încă elegantă.

Bazat pe tableta Nexus 7 Google, Pwnpad combină toate bunatele unei comprimate cu adevărat fantastice – capacitatea de a verifica NFC identifică, precum și radiouri multiband – cu unelte open source, precum și un cablu OTG USB cu USB Ethernet, Bluetooth, ca precum și adaptoare WiFi. Indiferent de Pwnpad este creat pentru utilitate maximă pentru aplicațiile pentesting.

Bineînțeles, pentru cei dintre noi care au deja un $ 200 NEXUS 7, Pwnie dezvăluie afirmă că vor oferi sursa pentru software-ul lor, permițând oricărei persoane cu înțelegerea de a face exact aceeași performanță a Pwnpad-ului. De program veți fi obligați să vă aduceți un cablu OTG USB, precum și adaptoarele WiFi, Bluetooth, precum și Adaptele Ethernet, totuși care trebuie să adauge doar la aproximativ 100 de dolari; Integrate cu un $ 200 NEXUS 7, construirea propriei dvs. este mult mai mult decât un pic mai accesibil decât Pwnie Express ‘, întrebând costul de pre-comandă de 795 USD.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *