Google a fost implicat cu AR de ceva vreme, deși a fost destul de limitat. Tehnologia AR a companiei numită Project Tango nu a văzut decât pe dispozitive de nișă, cum ar fi Lenovo Phab 2 Pro și Asus Zenfone AR. Proiectul Tango nu se referă la un dispozitiv din apropierea dvs. în curând, dar arcul Google ar putea. Arcore este o realitate augmentată sau o platformă AR pentru dispozitivele Android. În prezent, acest lucru este disponibil doar ca autocolante AR, cel puțin oficial, pentru smartphone -urile Google Pixel. Aceasta include atât prima, cât și a doua generație care rulează Android 8.1. Puteți activa, de asemenea, autocolante Google Pixel 2 AR pe Nexus 6P furnizat, rulează Android 8.1, OnePlus 3/3T și Xiaomi MI 5. Acest lucru va necesita ca dispozitivul în cauză să fie înrădăcinat.

Utilizarea acestora este la fel de de bază ca lansarea aplicației CAM, trecerea la modul AR, selectarea unui pachet de autocolante și apoi atingerea unui autocolant de caractere. Lista de autocolante include în prezent Eleven și Demogorgon de la Stranger Things și BB-8 și un Stormtrooper de la Star Wars: The Last Jedi, printre altele. Aceste autocolante AR sunt codificate pentru a funcționa doar cu smartphone -urile Google Pixel, dar inițial, la fel a fost Google Assistant. Restricțiile au fost ușoare atunci să se răstoarne și, din fericire, sunt ușor acum, pe Nexus 6P.

Descărcări

Arcore

Autocolante AR

Activați autocolante AR pe Nexus 6p înrădăcinate care rulează Android 8.1

Asistentul Google a funcționat numai dacă un dispozitiv a fost identificat ca fiind un Google Pixel. Se pare că autocolantele AR funcționează și dacă dispozitivul este marcat Google. Adică, dacă dispozitivul este Google Pixel, Google Pixel XL, Google Pixel 2 sau Google Pixel 2 XL, va funcționa. O altă cerință este SDK 27, adică Android 8.1, care, din fericire, este deja disponibil pentru Nexus 6P.

Preparate

Pentru a obține autocolantele AR să funcționeze pe Nexus 6P, primul pas ar fi instalarea aplicației Arcore și AR Stickers. Acestea sunt disponibile pentru complimentare pe Google Play Store, dar, desigur, li se va oferi incompatibil cu orice dispozitiv care nu este un pixel. Puteți, urmați linkurile de mai sus pentru a descărca fișierele APK, încărcate de Mishaal Rahman de la XDA.

Va trebui să edităm fișierul Build.Prop aici, care este modul în care mulți au reușit să -i răstoarne pe Google Assistant înainte. Pentru a edita Build.Prop, veți avea nevoie de acces root și fie de un explorator de fișiere capabil de operațiuni root sau o aplicație Build.Prop Editor. Dacă nu ați mai făcut acest lucru până acum, vă puteți referi la ghidul nostru despre modul de editare a fișierului Build.Prop înainte de a continua mai departe. Nu numai că vă va oferi o idee bună despre cum să o faceți, ci și riscurile implicate. În acest fel, puteți lua o decizie în cunoștință de cauză dacă să continuați sau nu.

Editați build.prop
Acum că știți cum să editați fișierul Build.Prop și sunteți înarmați cu instrumentul ales, pur și simplu găsiți următoarele înregistrări în fișierul Build.Prop și faceți -le egale pe Marlin –

ro.build.product

ro.product.name

ro.product.device

ro.product.model

Creați scurtături de autocolante AR

Instalați acum aplicația mult mai rapidă din magazinul Google Play.
[GooglePlay url = ””/]

Lansați aplicația și selectați Activitate, apoi atingeți autocolante AR pentru a o extinde.

Veți vedea doar o activitate disponibilă etichetată drept MainActivity. selectați -l.

Vi se va cere să vă numiți comanda rapidă, dar și numele implicit este suficient de bun. Atingeți OK când ați terminat. O scurtătură la activitatea autocolantelor AR va fi adăugată pe ecranul de pornire.

Când doriți să utilizați autocolante AR, pur și simplu atingeți această scurtătură a ecranului de pornire și veți fi dus la came cu autocolante AR disponibile pentru selecție. Procesul de a activa aceste autocolante pe celelalte dispozitive subliniate este puțin diferit. Datorită APK -urilor Modified Arcore și AR Stickers de către ARNOVA8G2 ARNOVA8G2, nu va trebui să spooați brandul dispozitivului dvs., dar există încă o editare a Build.prop implicată. Acest lucru va necesita, de asemenea, Google CAM, pe lângă cerințele pe care le -a avut Nexus 6P. Puteți urma linkul sursă de mai jos pentru a vedea tutorialul complet pentru aceste dispozitive.

Citiți următorul: 20 Build.Prop modificări pentru a personaliza Android în moduri uimitoare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *