iPhone 5C, prima încercare a Apple de a oferi o gamă colorată, tocmai a fost anunțată oficial, iar după luni de zvonuri și speculații, avem în sfârșit toate detaliile oficiale. Citiți mai departe pentru tot ce trebuie să știți despre noul iPhone 5C.

Caracteristici

Procesor:

Modelul bugetar rulează pe același procesor A6 dual-core observat în iPhone 5, ceea ce înseamnă că sarcinile zilnice pe sistemul de operare iOS 7 ar trebui să fie o adiere relativă. S-a zvonit foarte mult că Apple va continua să folosească IPhone 5 SoC pentru iPhone 5C, iar în urma anunțului, știm acum că este cazul.

În ceea ce privește stocarea, iPhone 5C ajunge în două opțiuni de stocare: 16 GB și 32 GB. Cei care se întrebau dacă 5C va fi disponibil în configurația de 64 GB vor fi dezamăgiți.

Opțiuni de proiectare și culoare:

În conformitate cu scurgerile și speculațiile, iPhone 5c este cuprins de un finisaj din policarbonat în spate și ajunge într -o multitudine de culori diferite, inclusiv verde, galben, albastru, alb și roz. Acest lucru nu va avea același sentiment premium ca și modelele flagship iPhone pe care le-am văzut, dar având în vedere câte smartphone-uri de înaltă calitate, cum ar fi Nokia Lumia 920, au avut un finisaj din plastic strălucitor în trecut, ar trebui să se simtă în continuare ca un bine -PRODUC PREDURILE BUILTULUI LA TOCK.

Butonul de pornire rămâne în partea de jos în centru, oferind aceeași funcționalitate pe care o are întotdeauna, în timp ce balansoarele de volum stau pe partea stângă. În esență, iPhone 5C este foarte asemănător cu iPhone 5, dar elimină una sau două avantaje pentru a rămâne cât mai ieftin posibil.

Fără fir

La fel ca iPhone 5 înainte de acesta, iPhone 5C susține pe deplin 4G LTE cu suport pentru și mai multe trupe de pe glob, iar mulți furnizori celulari care acum conduc eforturile lor către 4G, acest lucru nu poate fi decât un lucru bun. Ideal pentru streamingul de filme și descărcarea muzicii, 4G LTE asigură viteze de date ultra-rapide atunci când nu sunt conectate la un hotspot, iar cu iPhone 5 fiind primul receptor care oferă suport, iPhone 5s urmează într-o linie similară.

Între timp, Wi-Fi acceptă atât benzile de 2,4 GHz, cât și 5GHz, care, în termeni laici, înseamnă că nu ar trebui să experimentați mult prin întrerupere atunci când utilizați Wi-Fi-ul dvs. acasă.

Rest este standard, cum ar fi Bluetooth 4.0, GPS, triangulația celulară etc.

aparat foto

Camera principală, la fel ca procesorul, este împrumutată de pe iPhone 5, cu aceeași ofertă de 8 megapixeli cu care ne-am obișnuit deja. Când a ajuns la sfârșitul anului trecut, s-a lăudat cu o performanță mai bună la lumină scăzută decât cele ale predecesorilor săi, cu un obiectiv F/2.4, astfel încât cei cu tendința de a obține de-a lungul Instagram și Flickr ar trebui să fie mai mult decât impresionați prin această revelație.

Între timp, camera frontală, între timp, filmează în 720p HD și, deși nu este în niciun caz comparabilă cu trăgătorul din spate, ar trebui să facă încă o treabă solidă cu FaceTime HD sau să ia aceste selfie-uri.

În departamentul de camere foto, s -a pus în piatră că iPhone 5C este cu siguranță un câștigător și nu va dezamăgi utilizatorul mediu.

Baterie

Bateria și a fost îmbunătățită în comparație cu iPhone 5 și ar trebui să mențină lucrurile care bifează prin utilizarea generală. Cu unele dispozitive concurente care oferă peste 3.000mAh, nu pare o durată de viață uimitoare a bateriei, dar cu majoritatea utilizatorilor iPhone 5 mulțumiți de longevitatea dispozitivului lor prin utilizarea de zi cu zi, iPhone 5C ar trebui să poată din nou să poată din nou susține o zi întreagă cu o taxă completă.

IPhone 5C oferă 10 ore de convorbire pe 3G, cu până la 250 de ore de timp de așteptare. Când vine vorba de navigarea web, iPhone 5c este campion. Oferă 8 ore de navigare web 3G, 10 ore pe 4G LTE și până la 10 ore pe Wi-Fi.

iPhone 5c oferă 10 ore de redare video și 40 de ore de redare audio.

Portul fulger

Desigur, iPhone 5C prezintă conectorul Lightning Dock, după eliminarea treptată a conectorului mai mare de 30 de pini la sfârșitul anului trecut. Ne -ar plăcea să fi văzut Apple mergând pentru ceva puțin mai puțin proprietar, dar hei, asta este Apple!

Accesorii

În afara cutiei, obțineți conectorul dvs. de dock, încărcătorul de perete, cască EarPods și literatura obișnuită, inclusiv informații cu pornire rapidă și, desigur, autocolante Apple.

Dar nu este totul, Apple introduce, de asemenea, noi cutii de siliciu pentru iPhone 5C, iar din imagine (de mai sus), puteți vedea, oferă dispozitivului dvs. un aspect foarte fain. Pentru 29 de dolari, este o cumpărare bună și vine într -o varietate de opțiuni de culoare!

Noul Dock oficial Lightning pentru iPhone 5c este de asemenea disponibil de la magazinele Apple din întreaga lume.

Preț

IPhone 5C de 16 GB va costa 99 de dolari, iar modelul de 32 GB va costa 199 USD pe un contract pe doi ani. Prețul modelului deblocat este următorul: 16 GB pentru 549 USD și 649 USD pentru 32 GB.

Data de lansare

Pre-comanda iPhone 5C va merge în direct începând cu 13 septembrie și va fi disponibil în magazine pe 20 septembrie.

Ne puteți urmări pe Twitter, adăugați -ne în cercul dvs. pe Google+ sau vă place pagina noastră de Facebook pentru a vă ține la curent cu toate cele mai recentenull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *