Bloomberg a împărtășit recent tot felul de detalii iOS 13, iar acum Mark Gurman și Debby Wu și -au îndreptat atenția către hardware. Perechea a creat un nou raport care susține că ne putem aștepta ca câteva lucruri interesante să ajungă alături de noile iPhone -uri din 2019, inclusiv încărcarea wireless inversă.

Piesa completă merită citită, iar unele dintre punctele ridicate adaugă o credință suplimentară zvonurilor care plutesc de câteva săptămâni. Cu toate acestea, raportarea suplimentară a Bloomberg adaugă forță la aceste zvonuri.

iPhone Xi Reders by onleaks

Unele dintre cele mai interesante note includ faptul că iPhone -urile din 2019 vor arăta în mare parte identice cu iPhone XR, iPhone XS și iPhone XS Max, care au sosit anul trecut odată cu adăugarea noii camere de cameră pătrate din spate. Cu toate acestea, iPhone XS și iPhone XS Max vor fi în jur de 0,5 mm mai groase decât omologii lor de an.

Se spune că toate cele trei telefoane prezintă, de asemenea, încărcare wireless inversă, permițând proprietarilor de iPhone să -și încarce AirPod -urile folosind doar iPhone -ul lor. Aceasta este o caracteristică pe care unele telefoane emblematice Android au adăugat -o în ultimele luni, inclusiv Galaxy S10 cu care vor fi propice noi iPhone -uri.

La fel cum era de așteptat, iPhone -urile din 2019 vor folosi noile jetoane A13 care vor fi făcute de partenerul de producție Apple, TSMC, cu producția în masă preconizată să înceapă imediat după această lună.

Verificați piesa completă Bloomberg pentru toate bucățile și piesele, dar suntem deosebit de dornici să vedem că încărcarea wireless inversă este adăugată în acest an. Doar asta face ca achiziționarea de AirPods cu propriul lor caz de încărcare wireless, o investiție demnă.

Apple este de așteptat să anunțe noile iPhone -uri din septembrie, transportul va avea loc la scurt timp.

(Sursa: Bloomberg)

De asemenea, poate doriți să consultați:

Descărcați link -uri IPSW finale iOS 12.2 și actualizare OTA pentru iPhone și iPad

Descărcați IOS 12.3 Beta 6 IPSW Link -uri, actualizare OTA pentru dispozitivul dvs. acum

Starea iOS 12.2 Jailbreak: Iată ce trebuie să știți

Jailbreak iOS 12 / 12.1.2 / 12.1.2 Beta 3 cu UNC0ver și Instalarea Cydia, iată cum [Tutorial]

Cum să downgrade IOS 12.2 la iOS 12.1.4 pe iPhone sau iPad

Descărcați IOS 13 BETA Info, funcții, lansare și multe altele: Iată tot ce trebuie să știți

Ne puteți urmări pe Twitter, sau pe Instagram și chiar ca pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate cele mai recente de la Microsoft, Google, Apple și Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *