Razer este una dintre afacerile care trebuie piața. Pe lângă cel mai bun acum, Amazon oferă tastatura proeminentă Blackwidow TE Chroma V2 a companiei pentru doar 99,99 USD.

Acest cost este cel mai bun pe care l -am văzut oferit de această tastatură, precum și este o metodă mai mică decât 140 de dolari pe care o costă de obicei. Aceasta este o economie practic de 30%, precum și una care merită să fie făcută.

Cumpără: Razer Blackwidow Te Chroma V2 Tastatură de jocuri mecanice de la Amazon: 99,99 USD | Preț original: 140 USD

Comutator mecanic de compromis zero pentru viteză și precizie: Razer Orange Switch Inovație oferă comentarii tactile cu un clic mai liniștit, care au nevoie de 45 g de forță de acționare; Perfect pentru multe jocuri, precum și pentru experiențe de tastare

În timp ce multe tastaturi pentru jocuri includ, de asemenea, numărul de numere atașat, acest lucru de la Razer nu. Acest lucru nu numai că îl face neobișnuit, însă, de asemenea, îl face vizibil mai mic decât câteva dintre tastaturile mult mai mari de dimensiuni de luptă care sunt pe piață.

Totuși, această dimensiune mai mică nu implică faptul că lipsește funcții. Tastatura acceptă configurația de iluminare Chrome RGB a Razer, precum și există macro -uri programabile pentru cei care doresc să poată personaliza și mai departe intrările tastaturii.

Vorbind despre personalizare, această ofertă este excelentă pe toate cele trei versiuni ale acestei tastaturi. Indiferent dacă doriți comutatoare verzi, portocalii sau galbene, puteți plăti exact același 99,99 USD. Atunci când achiziționați o tastatură mecanică, alegerea celui mai bun tip de secrete este importantă, așa că asigurați -vă că faceți alegerea corespunzătoare înainte de a adăuga tastatura în coș.

Cu practic 200 de evaluări ale clienților, precum și un rating de 4 stele, nu vedem niciun fel de motiv pentru a nu sări în jurul acestei oferte înainte de a fi la fel de târziu.

De asemenea, poate doriți să inspectați:

Descărcați IOS 13 Beta 3 IPSW Link -uri, actualizare profil OTA împreună cu iPados 13 Beta 3

Descărcați profilul iOS 13 Beta 3 fără cont UDID / Designer, iată cum

Descărcare: iOS 13 Beta 3 17A5522G Link -uri IPSW, actualizare revizuită OTA lansată în devs

Jailbreak iOS 12.2 Utilizarea UNC0VER 3.3.0 IPA

Instalați WhatsApp Web pe iPad datorită iOS 13, precum și iPados 13

100+ iOS 13 funcții ascunse pentru iPhone, precum și iPad [Lista de rulare]

Cum să downgrade IOS 13 / iPados 13 Beta la iOS 12.3.1 / 12.4

IOS 13, IPADOS Compatibilitate pentru iPhone, iPad, IPod Touch Dispozitive

Descărcați link -uri iOS 13 Beta 1 IPSW și configurați pe iPhone XS Max, X, XR, 8, 7, Plus, 6S, iPad, iPod [Tutorial]

Puteți respecta noi pe Twitter sau Instagram și chiar vă place pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate cele mai recente de la Microsoft, Google, Apple, precum și pe Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *