Am auzit săptămâna trecută că Apple ar putea să comploteze derularea unui Mac Mac Juilat luna viitoare pentru a coincide cu lansarea OS X 10.10 Yosemite La fel ca și iPad Tiny 3 și iPad Air 2. Un nou raport a adăugat o altă versiune la o listă din ce în ce mai mare de produse prezentate pentru a ajunge în următoarele săptămâni, menționând că Apple este, de asemenea, setat să scoată înfășurarea unui 27 de inci iMac cu afișaj retină. Citând surse familiarizate cu mișcările produselor Apple, raportul sugerează că această notă principală, încă neanunțată, poate fi mult mai mare decât cea anticipată, dar, la fel ca pretinsa reîmprospătare Mac Tiny, compania Cupertino va fi obligată să utilizeze procesorul Haswell îmbătrânit de la Intel, mai degrabă decât de la Intel decât de la Intel, mai degrabă Iminentul Broadwell.

Este destul de neobișnuit ca companiile să elibereze noi produse majore atunci când una dintre componentele integrale se apropie de sfârșitul ciclului său de viață și, având în vedere cât timp au așteptat utilizatorii de iMac pentru actualizarea retinei, s -ar fi putut crede că Apple va ține până la Chipurile Broadwell au fost disponibile cu ușurință înainte de a elibera o astfel de mașină.

Conform unui raport al lui Jack March, IMAC-ul Retina 5K va include un afișaj care se lăuda cu o rezoluție de 5120 x 2880. Apple se spune că configurați elementele UI ale OS X Yosemite în conformitate cu acest panou de înaltă rezoluție și dacă există vreun Substanța raportului, este probabil ca flota Apple of Thunderbolt să fie tratată la un upgrade similar în viitorul apropiat.

Așadar, în timp ce nimic nu este pus în piatră în acest moment, am putea verifica un nou Mac Tiny cu suport de 5K și un iMac de 27 inci cu un ecran de 5K. Au existat zvonuri conform cărora un afișaj Thunderbolt îmbunătățit s -ar putea manifesta înainte de sfârșitul anului și, având în vedere că noul Mac Tiny și iMac sunt apreciați pentru o lansare din octombrie, este accesibil să sugerezi că panoul Thunderbolt ar putea fi și o parte din intelegerea.

Cu enigmatica retina MacBook Air, care a fost de așteptat pe Broadwell, Apple va rămâne aparent cu Haswell pentru retina iMac, deși cu modelul complet închis care împinge un procesor de 4,0 GHz Core i7-4790K, cu siguranță nu va fi prea shabby în ceea ce privește puterea brută.

(Sursa: Jackmarch)

Ne puteți urmări pe Twitter, adăugați -ne în cercul dvs. pe Google+ sau ca pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate curentul de la Microsoft, Google, Apple și Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *