, căștile Bluetooth sunt extrem de proeminente, precum și căștile Bluetooth cu vânzare rapidă pentru o fracțiune din costul inițial . Căștile includ o multitudine de 4, precum și evaluări de 5 stele, precum și întotdeauna se dovedesc proeminente în rândul celor care le utilizează zilnic.

Din când în când, a fost destul de nevăzut pentru indivizi să poarte căști care au acest tip de vrac, precum și care acoperă urechile întregi în public. În timpul zilei, acest tip de stil a fost salvat doar atât pentru acei audiofili, cât și pentru muzicieni experți care aveau nevoie de o calitate audio de ultimă oră. Acum, căștile cu o supraveghere sunt extrem de proeminente, precum și sunt într-adevăr clasificate ca un produs pe care l-ar purta extrem de mult moda.

Cu aceste căști Taotronică, este vorba doar de a porni muzica, precum și de a schimba lumea exterioară. Hardware-ul include inovația de anulare a zgomotului îmbunătățită semnificativ, concepută pentru a închide orice tip de zgomot în afara mediului. Acest lucru face ca căștile să fie perfecte pentru a sta la biroul tău lucrând în zonă, precum și pentru a opri zgomotul celor din jurul tău. De asemenea, înseamnă că te concentrezi complet pe muzica care se joacă fără a fi nevoie să fii preocupat de altceva.

Oh, da, precum și muzica care se joacă în prezent va face zgomot cu adevărat uimitor. Zgomotul Hi-Fi de înaltă calitate pompează cu bass captivant prin intermediul șoferilor de 40 mm cu aparate mari, ceea ce înseamnă cel mai probabil că nu le veți dori pe acestea la volumul cel mai înalt la nivel. Bluetooth 5.0 înseamnă că veți obține cea mai fină calitate a conexiunii, cea mai fină calitate de streaming, precum și cea mai bună distanță pentru a vă asigura că căștile dvs. nu se vor deconecta de la gadgetul de streaming la orice tip de oportunitate oferită. În cele din urmă, ultimul lucru pe care îl veți observa sunt nivelurile de confort pe care le oferă stilul superb. Include o bandă de cap reglabilă, cupe de urechi rotative de 90 de grade, precum și perne proteice în pernă.

Un produs superb. Captivant, precum și un sunet extrem de impresionant. precum și în jur de 25-30 de ore de redare cu o singură taxă, împreună cu o taxă de viteză hiper care vă va oferi 2 ore de redare în doar cinci minute. Un produs fantastic cu un cost absolut imbatabil cu această ofertă.

Cumpără: Taotronică Active Noise Anularea căștilor de pe Amazon: 42,99 USD Utilizarea codului 6xsx5azh + cupon pe pagină | Preț original: 70 USD

De asemenea, poate doriți să inspectați:

Descărcați linkurile iPSW finale iOS 12.1.3, precum și actualizarea OTA pentru iPhone, precum și iPad

Note de eliberare iOS 12.1.3, ChangeLog, precum și alte modificări pe care trebuie să le înțelegeți

Cum să downgrade IOS 12.1.3 la iOS 12.1.2 / 12.1 [Ghid]

Jailbreak iOS 12.1.3 / 12.1.2: Care este cel mai recent statut?

Puteți să ne respectați pe Twitter, să ne adăugați în cercul dvs. pe Google+ sau să vă place pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate cele mai recente de la Microsoft, Google, Apple, precum și pe web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *