Marele eveniment al Apple din 30 octombrie va avea loc în mai puțin de 24 de ore, compania se așteaptă să scoată ambalajele de noi tablete iPad Pro, precum și noi Mac -uri, cu Mac -uri noi, cu Mult ignorat Mac Mini în linie pentru a primi prima actualizare în peste patru ani.

Va fi ultimul eveniment al anului pentru Apple și ne așteptăm să creeze și la sosirea unei noi actualizări software în formă de iOS 12.1.

Surse multiple care vorbesc cu mai multe puncte de vânzare au început să confirme că Apple va lansa iOS 12.1 în public după evenimentul de marți, cu sprijinul pentru funcția ESIM Dual-SIM va fi activată ca parte a lansării.

Acest lucru va permite utilizatorilor din întreaga lume – China exclusă – să poată folosi două linii cu iPhone -urile lor pentru prima dată. Ambele numere vor fi active în același timp, ceea ce poate fi un avantaj grozav pentru oricine călătorește în străinătate și dorește să se poată bucura de tarifele de date locale, mai degrabă decât în ​​roaming.

Apple a anunțat că funcționalitatea ESIM venea pe iPhone -urile din 2018 când au fost anunțate în septembrie, dar că va fi necesară o actualizare software viitoare pentru a -l activa.

Transportatorii vor trebui, de asemenea, să sprijine în mod specific ESIMS pentru a avea funcția de lucru deloc, iar Bharti Airtel India este unul dintre acestea, transportatorul confirmând că 30 octombrie este data la care se așteaptă să vadă Apple Release iOS 12.1.

Hei Nilesh! Vă rugăm să fiți informați că funcționalitatea ESIM pentru iPhone XS Max va fi disponibilă eficientă de 30 oct atunci când Apple va lansa iOS 12.1 Mulțumesc, Anmol P

Odată cu lansarea iOS 12.1, Apple va aduce funcționalitatea ESIM la iPhone -uri, alături de controlul profunzimii live pentru noile iPhone -uri. Apelurile FaceTime de grup vor face parte și din actualizare.

De asemenea, poate doriți să consultați:

Descărcare Android Kodi 18 Beta 4 APK, aplicație iOS, iată ce este nou

Downgrade de la iOS 12.0.1 la iOS 12.0 nu mai este posibil, deoarece Apple nu mai semnează firmware -ul

Descărcare: iOS 12.1 Beta 5 IPSW Links și OTA, WatchOS 5.1, TVOS 12.1 lansat

Jailbreak iOS 11.4.1 Actualizare: Ian Beer își lansează exploatările

Cum să downgrade IOS 12.0.1 la iOS 12.0 / 11.4.1

Descărcare: IOS 12.0.1 Link -uri IPSW, actualizare OTA pentru iPhone și iPad lansat

Jailbreak iOS 12.0.1 / 12 / 12.1 pe iPhone și iPad [Actualizare starea]

IOS 12.1 Compatibilitatea Group FaceTime: Dispozitivul dvs. îl va accepta?

Noua hotărâre DMCA face ca deblocarea legală pentru smartphone -uri noi, asistenți de voce, mai multe

Ne puteți urmări pe Twitter, adăugați -ne în cercul dvs. pe Google+ sau ca pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate cele mai recente de la Microsoft, Google, Apple și Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *