producători de smartphone -uri, precum și actualizări de sistem – Ce subiect! Este un final niciodată, întotdeauna un subiect fascinant în lumea Android. Nu înțeleg când OEM -urile vor începe să înțeleagă că costul pe care îl plătim nu este doar pentru hardware, dar pentru aplicația software, precum și pentru actualizări (pentru o perioadă de timp accesibilă). Indic ce mare este hardware -ul excelent fără aplicația software adecvată pentru a -l conduce?

De parcă prelungirea, precum și întârzierea actualizării nu este suficientă, OEM -urile eliberează în mod obișnuit actualizări pe jumătate coapte, precum și adesea elimină chiar și unele caracteristici pe care indivizii le place *facepalm *. Aparent, nu au auzit despre afirmarea populară „Dacă nu s -a rupt, nu -l repara”. OnePlus tocmai a făcut recent o astfel de cascadorie – au eliminat caracteristicile „vibrații în modul silențios (DND)”, care au lăsat o mulțime de indivizi fumând cu furie! Datorită relației individuale Reddit, există o soluție pentru a permite funcția acum.

Nu ratați: descărcați și setați Centrul de gestionare OnePlus 3/3T

Reveniți în mod vechi de vibrație pe OnePlus 3/3T/2:

O să -l păstrez scurt, precum și de bază (cos, soluția este foarte simplă!). Respectați -vă cu pașii de mai jos pentru a recupera vechiul mod de vibrație:

Presupunând că telefonul dvs. este deblocat, precum și în modul tipic.

Puneți telefonul în modul nu deranjați utilizând glisorul.

Apăsați și mențineți apăsat butonul de jos a volumului.

Acum, glisați glisorul de la partea superioară (modul DND) la jos (modul normal) în timp ce țineți butonul de jos al volumului.

Eliberați butonul de jos.

Telefonul dvs. trebuie să fie acum în modul DND cu vibrații, da! Mai jos este o captură de ecran a modului de vibrație pe OnePlus 3 care rulează Oxigen OS 4.0.0:

Limitări:

Mai jos sunt câteva limitări pe care le -am descoperit printr -un pic săpăt. S -a descoperit că soluția de soluționare a funcționării la conformitate cu dispozitivele OnePlus/versiunile Oxigen OS: până acum:

OnePlus 3T – Oxigen OS 4.0/4.0.1

OnePlus 3 – Oxigen OS 4.0/4.0.1

OnePlus 2 – Oxigen OS 3.5.6

Trebuie să citească: Top 7 ROM-uri personalizate pentru OnePlus 3T

Dacă vă lipsește vechiul mod de vibrație pe DND, oferiți acest lucru o fotografie. Pare să funcționeze bine pentru o mulțime de oameni. La fel și să înțelegem dacă a funcționat, în comentariile de mai jos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *