așa cum era deja programat, CEO-ul ASUS, Jerry Chen, a dezvăluit astăzi telefonul ambițios al companiei+tableta Padfone 2. O tabletă cu un smartphone sau un smartphone achitat într-o tabletă!- Aceasta exact Cum puteți explica Padfone 2 care este capabil să vă ofere atât un telefon, cât și o experiență de tabletă. Gadgetul Ultra Slim are o senzație premium, precum și un design senzațional.

Această jucărie elegantă de înaltă calitate de la Asus are specificații puternice de arătat. În timp ce tableta are un ecran de 10,1 ″ (1280 × 800), o baterie de 5000mAh, precum și o cameră frontală de 1MP, telefonul oferă un ecran de 4,7 ″ HD incredibil de IPS+, 2 GB RAM, un procesor Snapdragon S4 Pro Snapdragon Quad , LTE, baterie de 2140 mAh, cameră spate de 13 MP, precum și cameră frontală de 1,3MP. Acestea din urmă vor fi oferite în 16, 32, precum și în variante de stocare internă de 64 GB. Padfone 2 este sugerat să fie lansat în alegerea țărilor europene, precum și orientale până la sfârșitul lunii decembrie a acestui an.

Comunicat de presa:

Live Life Intuitiv cu Asus Padfone ™ 2

Smartphone-ul quad-core, cu o durată de viață extraordinară a bateriei, precum și o stație mai subțire, mai ușoară, mai ușoară, oferă cea mai mare flexibilitate mobilă.

Asus, un lider mondial în noua eră digitală, anunță astăzi Padfone ™ 2. Bazându-se pe combinația de succes a padfone a unui smartphone Android, precum și pe tabletă docabilă pentru o flexibilitate mobilă extraordinară, Padfone 2 constă dintr-un quad-core cu specificație mai mare, LTE- Smartphone -ul echipat, precum și o tabletă complet reproiectată.

Președintele ASUS, Jonney Shih, a dezvăluit Padfone 2 în fața mass -media lumii la un seminar de presă din Milano, Italia. „Unitatea noastră nemiloasă de a inova cu abordarea noastră de„ gândire de design ”ne -a împuternicit să producem Padfone 2. Este frumos, este rapid și, cel mai bun dintre toate, este intuitiv”, a declarat domnul Shih.

Padfone 2 este un smartphone Android ™ de 4,7 ”complet prezentat, cu specificații lider din industrie, care se ocupă de stația Special Padfone 2 pentru a ajunge să fie o tabletă ușoară, oricât de completă, de 10,1”. Aplicațiile sunt optimizate fără efort la zbor pentru a sprijini atât tableta, cât și modurile de telefon, cu o schimbare imediată între smartphone, precum și dimensiunile ecranului tabletei.

Măriți și încărcați

Abordarea „Gândirea de proiectare” de renume mondial a lui Asus a redus în mod substanțial grosimea stației Padfone 2, precum și greutatea. La doar 649g, greutatea integrată atât a Padfone 2, cât și a stației Padfone 2 este acum mai ușoară decât o mulțime de tablete de pe piață, precum și sistemul de doc a fost reproiectat pentru a avea nevoie de un singur pas rapid de utilizat. De asemenea, Padfone 2 a fost reglat subtil pentru a-și spori dimensiunea ecranului la 4,7 ”, reducând în același timp grosimea, precum și greutatea până la doar 9 mm în punctul său cel mai gros, precum și, respectiv, 135g.

De asemenea, durata de viață a bateriei este uluitoare. Baterie cu capacitate mai mare de 2140mAh furnizează până la 16 ore 3G 3G-TIMP, precum și 13 ore de navigare Wi-Fi Web, în ​​timp ce bateria de 5000mAh a stației Padfone 2 oferă până la 36 de ore 3G 3G. Bateria interioară a stației Padfone 2 are, de asemenea, o capacitate suficientă de a reîncărca padfone -ul andus de 2 ori peste.

Super telefon, Performanță incredibil

Un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon S4 de 1,5 GHz cu 2 GB RAM asigură performanța extraordinară a padfone 2 atât în ​​modurile smartphone, cât și în modurile de tabletă. Noul ecran de 4,7 ”1280 x 720 HD incredibil de IPS+ utilizează Corning® rezistent la zgârieturi în formă de formă, precum și oferă imagini ascuțite, aprofundate, cu culori precise, unghiuri de verificare ultra-largă, precum și 550 de luminozitate pentru vizibilitate senzațională în exterior senzațional .

O nouă cameră de înaltă performanță de 13 megapixeli surprinde imagini excepționale în profunzime, fără niciun decalaj de obturator. Modul Burst poate prinde până la 100 de fotografii la o lovitură rapidă rapidă pe secundă, în timp ce înregistrează concomitent 1080p video la 30fps sau 720p video HD la 60fps. Performanța cu lumină scăzută este, de asemenea, îmbunătățită de diafragma mare f/2.4, precum și de un procesor de semnal de devotat. Atât Padfone 2, cât și Padfone 2 Funcție de Station Superlative Noise de înaltă calitate, datorită inovației Asus Sonicmaster, precum și a reglării audio de către valuri, beneficiar al unui premiu tehnic Grammy®.

Ușor de împărtășit, simplu de economisit

Cu capacități de până la 64 GB, precum și 50 GB de ASUS WebStorage furnizate gratuit timp de doi ani, Padfone 2 folosește posibilități nelimitate pentru stocarea datelor. Sincronizarea datelor între gadgeturi este, de asemenea, un lucru din trecut, având în vedere că stocarea Padfone 2 este utilizată de stația Padfone 2 atunci când cele două sunt conectate, în timp ce NFC permite persoanelor fizice să partajeze pagini web, contacte, precum și sugestii individuale de la Play Store cu alții. Conectivitatea de date mobile partajate între smartphone, precum și tableta indică, de asemenea, doar un plan de date este necesar pentru ambele dispozitive, în timp ce suportul pentru până la 42mbit/s DC-HSPA+, precum și 100MBit/S LTE oferă navigare web super-rapidă, precum și descărcări.

Îmbunătățiri ușor de utilizat

Padfone 2 prezintă, de asemenea, un nou versnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *