Apple a dezvăluit astăzi nu unul, cu toate acestea, două noi iPhone -uri cu iPhone 6s, precum și iPhone 6s Plus, acum extrem de reale, precum și set vor fi lansate la public pe 25 septembrie.

Cele două telefoane noi, ambele, ambele funcții de viteză, pe lângă un nou sistem sensibil la presiunea 3D Touch, care permite persoanelor fizice să apese ferm ecranul pentru a efectua acțiuni diferite, vor fi oferite atât simultan, cât și pe mai multe teritorii Tehnica de prețuri este ceva mai convoltată decât suntem folosiți.

Datorită adevărului că operatorii de transport din Statele Unite se îndepărtează în prezent de proiectarea subvenției care au văzut iPhone-uri oferite cu costuri mai mici decât telefoanele cu adevărat în valoare, cumpărătorii Apple se ocupă de posibilitatea unor taxe mari pentru a cumpăra unul din noile sale smartphone -uri. Pentru a lupta cu asta, Apple introduce un „program de actualizare a iPhone” prin magazinele sale de vânzare cu amănuntul Apple.

Conceptul este unul simplu. Cumpărătorii plătesc Apple o taxă lunară, care este efectiv un împrumut de doi ani, precum și primesc un iPhone deblocat în schimb. Motivul pentru care este deblocat este să vă asigurați că cumpărătorii pot dispărea, precum și să utilizeze orice carte SIM dorește, ofertele SIM doar care vor ajunge să fie norma în genul T-Mobile, precum și Verizon.

Ceea ce merită remarcat aici, precum și motivul pentru care Apple Phone apelează la acest program de actualizare a iPhone -ului, este că iPhone -urile pot fi tăiate pentru un nou design la fiecare 12 luni, ceea ce înseamnă că nimeni nu va fi încredințat unui iPhone pe care nu îl doresc atunci când Una nouă iese în evidență cu anul, precum și dacă acest lucru nu a fost suficient pentru a vă interesa, acordul vine și cu protecția AppleCare+. Este visul unui upgrader, precum și o abordare fascinantă.

Pentru cei care se întreabă, prețul scade astfel: iPhone 6s începe de la 32,41 USD/lună pentru versiunea de 16 GB, crescând la 40,75 USD/lună pentru 128 GB, în timp ce iPhone 6S Plus va stabili cumpărătorii între 36,58 USD/lună, precum și 44,91 USD în funcție după capacitatea pe care o aleg.

Doar că nu reușiți să vă amintiți că trebuie să adăugați taxele operatorului dvs. pentru a înțelege exact cât veți costa pe noul dvs. iPhone.

De asemenea, poate doriți să inspectați:

iPhone 6s, iPhone 6s Plus anunțat: Specificații, preț, data lansării

iPhone 6, 6 plus cost redus cu 100 USD, iPhone 5s este gratuit, 5C întrerupt

Puteți să ne respectați pe Twitter, să ne adăugați la cercul dvs. pe Google+ sau să vă place pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate cele mai recente de la Microsoft, Google, Apple, precum și pe web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *