OnePlus a îmbunătățit încet prețurile telefoanelor lor de -a lungul anilor, iar acum OnePlus 7 Pro costă aproape la fel de mult ca flagship -urile. Numeroși oameni cred că nu este cel mai bun lucru de făcut. Dar compania scoate o mulțime de cele mai bune mișcări cu fiecare nouă lansare a telefonului. Pentru unul, orice caracteristici software noi sunt de obicei aduse oficial pe dispozitivele OnePlus anterioare. Dar de ce să aștepți când poți descărca cel mai bine camera video OnePlus 7 Pro și galeria acum?

Am împărtășit deja imagini de fundal OnePlus 7 Pro, imagini de fundal live și tonuri de apel OnePlus 7 Pro. Aplicațiile OnePlus 7 Pro Cameră video și galerie sunt versiuni actualizate ale aplicațiilor video și galerii video pe dispozitivele anterioare OnePlus care rulează Android Pie. Actualizările adaugă câteva modificări și caracteristici minore.

Camera OnePlus 7 Pro

Camera video OnePlus 7 Pro este versiunea 3.2.91. Pagina de setări a camerei video a fost reorganizată și puține setări au fost redenumite. Detectarea scenei de peisaj de noapte este acum o detectare inteligentă a conținutului și nu mai există nicio captare a zâmbetului. Cu toate acestea, există o nouă caracteristică numită moduri personalizate. În esență, este o setare de personalizare mult mai mult decât o setare reală a camerei video. Modurile personalizate vă permit să adăugați și să eliminați modurile de cameră video care apar în bara de jos a aplicației video video.

Butonul Google Lens separat din stânga a fost, de asemenea, eliminat. În schimb, OnePlus Video Camera se ocupă acum de integrarea Google Lens ca camera Google. Pentru a -l activa, doar apăsați și țineți apăsat pe orice din Video Camera Viewfinder. Google Lens va veni cu rezultate pentru obiectul de focalizare. Google Lens funcționează și în fundal acum și offline. Prin urmare, acum poate aduce idei atunci când pictați camera video la ceva.

Puteți descărca APK -ul OnePlus 7 Pro Cameră video de pe linkul Apkmirror oferit mai jos. După descărcarea APK -ului, atingeți descărcarea notificării complete și apăsați Instalarea.

Descărcați camera video OnePlus 3.2.91

Nu ratați: personalizați Slider Alert pe dispozitivele OnePlus folosind XPOSED

Galerie

Aplicația de galerie actualizată are un număr de versiune 3.2.7. Noua aplicație Gallery nu aduce la fel de numeroase modificări ca aplicația video video, dar are câteva. Pagina de colecții are o nouă interfață de carusel, care arată mult mai curată decât înainte. În afară de asta, publicul media a fost ușor modificat, mutând butonul favorit în partea de sus. Puteți descărca și instala APK -ul de la APKMirror folosind linkul de mai jos.

Descărcați OnePlus Gallery 3.2.7

Trebuie să citești: 5 aplicații uimitoare Android pentru a le vedea săptămâna aceasta

În mod alternativ, puteți în schimb să vă alăturați programului beta din Play Store pentru a obține aceeași versiune a aplicației Gallery și a oricăror actualizări beta viitoare. Accesați pagina Playstore a aplicației urmând linkul de mai jos.

[GooglePlay url = ””]
Derulați în jos spre partea de jos și selectați Alăturați -vă sub Alăturarea beta. Atingeți alăturați -vă din nou și așteptați câteva minute. Consultați din nou pagina după câteva minute și ar trebui să vedeți opțiunea de actualizare.

Citiți în continuare
Cum se adaugă Timestamp la Fotografii pe Android

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *